Vannacht vecht SEX Cindy, maar overleeft zij de strijd?
Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / Vannacht vecht SEX Cindy, maar overleeft zij de strijd?

Vannacht vecht SEX Cindy, maar overleeft zij de strijd?

Cindy Dandois, staat bekend als dement sexy vechter van België en vannacht staat zij tegenover killer Kayla Harrison tijdens PFL 6 in Amerika. Harriosn die geen spaan heel laat van haar tegenstanders is ook nog eens de kampioen bij PFL.

Toch treed Dandois met goede moed de PFL kooi in tegen de Amerikaanse, haar recentelijk debuut bij de organisatie verloor de Belgische maar komt gelijk in haar tweede gevecht tegen over de levensgevaarlijke Harrison te staan.

Bikkel

De fans van de Belgische maken zich toch wat zorgen over het welzijn van Dandois die naast vechter schooljuf is en een Fans Only account heeft waar zij pikante video’s en foto’s deelt. Het gevecht gaat niet om de titel van Harriosn, wat dat betreft hanteert PFL een ietwat verwarrend systeem.

Dandois zal dus haar eerste overwinning in PFL nastreven nadat ze verloor van Kaitlin Young. Dandois is een doorgewinterde veteraan met eerdere overwinningen op onder meer Megan Anderson, Jessamyn Duke en Jorina Baars, maar nu moet ze Harrison doorstaan om door te gaan naar de PFL-play-offs.

Bekijk ook

Klote! Kapot getrapte UFC’er moet onder het mes

De UFC'er heeft nog een operatie nodig om de boel te herstellen

NL-Kickboksers in actie tijdens mega events Roemenië en Tsjechië

Nederlandse kickboksers zijn steeds vaker in actie te zien in het voormalige Oostblok

Jackass Steve-O gewurgd door MMA vechter Chuck Liddell

‘Vraag het mij!’ UFC legende (51) heeft interesse in Bare Knucle gevecht

Chuck Liddell is nooit teruggekomen van een gevecht en als het juiste aanbod langskwam, dan zou hij zelfs zijn handschoenen uitdoen om met blote vuisten te vechten met een tegenstander.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page