Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / Ulrik Bokeme tekent bij GLORY Kickboxing

Ulrik Bokeme tekent bij GLORY Kickboxing

Ulrik Bokeme tekent bij GLORY Kickboxing

De afgelopen periode heeft GLORY Kickboxing een aantal kickboksers aan haar vechters stal toegevoegd, de nieuwst aanwinst in Ulrik Bokeme.

Via Facebook werd bekend dat Bokeme getekend heeft bij de grootste kickboks organisatie van de wereld, GLORY Kickboxing.

Bokeme begon met sporten als voetballer en speelde in het Zwitserse nationale team, vanwege knieblessures die hij tijdens zijn voetbalcarrière moest opgeven. Hij begon met kickboksen als behandeling voor zijn blessures en besloot een prof kickbokser te worden.

Grote naam

De Zwitser vocht onder andere bij het bekende Enfusion waar hij zijn laatste gevecht had tegen Jorge Loren in maart dit jaar. Vanaf 1 februari 2019 werd hij door Combat Press gerangschikt als de nummer 8 middengewicht in de wereld.

ZIE OOK >> Tyjani Beztati verlengd contract bij GLORY

Edwin van Os (CEO van Enfusion) meld onze redactie dat Bokeme onder Enfusion management vecht, wat in goed overleg tussen GLORY en Enfusion is overeengekomen. De eerste partij van Bokeme staat gepland in oktober, GLORY zal binnenkort bekend maken wie de tegenstander van Bokeme is.

Bekijk ook

Ismael Lazaar in beroep tegen jarenlange schorsing: Dit slaat nergens op!

Topkickbokser Ismael Lazaar populairder dan ooit

Foto: GLORY Sinds de opheffing van zijn eerdere opgelegde schorsing van 4-jaar is er flink ...

Topkickbokser Ismael Lazaar gaat de ring weer in

Na een lange afwezigheid zal voormalig Enfusion kickboxing

ARRESTATIEBEVEL: Ex-GLORY Kickbokser gezocht door de politie

De politie is op zoek