Ulrik Bokeme tekent bij GLORY Kickboxing Nieuws
Nieuws

Ulrik Bokeme tekent bij GLORY Kickboxing

Ulrik Bokeme tekent bij GLORY Kickboxing
Ulrik Bokeme tekent bij GLORY Kickboxing

De afgelopen periode heeft GLORY Kickboxing een aantal kickboksers aan haar vechters stal toegevoegd, de nieuwst aanwinst in Ulrik Bokeme.

Via Facebook werd bekend dat Bokeme getekend heeft bij de grootste kickboks organisatie van de wereld, GLORY Kickboxing.

Bokeme begon met sporten als voetballer en speelde in het Zwitserse nationale team, vanwege knieblessures die hij tijdens zijn voetbalcarrière moest opgeven. Hij begon met kickboksen als behandeling voor zijn blessures en besloot een prof kickbokser te worden.

Grote naam

De Zwitser vocht onder andere bij het bekende Enfusion waar hij zijn laatste gevecht had tegen Jorge Loren in maart dit jaar. Vanaf 1 februari 2019 werd hij door Combat Press gerangschikt als de nummer 8 middengewicht in de wereld.

ZIE OOK >> Tyjani Beztati verlengd contract bij GLORY

Edwin van Os (CEO van Enfusion) meld onze redactie dat Bokeme onder Enfusion management vecht, wat in goed overleg tussen GLORY en Enfusion is overeengekomen. De eerste partij van Bokeme staat gepland in oktober, GLORY zal binnenkort bekend maken wie de tegenstander van Bokeme is.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws