'Uitslag Badr vs Overeem kan alle kanten opgaan en meer...' Glory matchmaker Timmers (video)
Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / ‘Uitslag Badr vs Overeem kan alle kanten opgaan en meer…’ Glory matchmaker Timmers (video)

‘Uitslag Badr vs Overeem kan alle kanten opgaan en meer…’ Glory matchmaker Timmers (video)

Robbie Timmers is de matchmaker van de grootste kickboksorganisatie’s in de wereld Glory. Hoewel zijn taak een van de belangrijkste is met een aantal uitdagingen is Timmers blij eindelijk zijn werk te kunnen gaan doen na de Covid periode.

In een interview met Vechtsport Info verteld Timmers over zijn werk en de uitdagingen die er liggen. Zo was de Covid pandemie niet makkelijk maar id Glory daar sterker uitgekomen dan ooit. De partijen die Timmers samen moet stellen voor de organisatie zijn vaak een uitdaging, maar dat maakt het werk juist leuk.

In het interview verteld Timmers over hoe hij te werk gaat en dat talent een grote kans gaat krijgen binnen Glory. Ook kijkt de organisatie verder buiten de grenzen van ons land en is een terugkeer naar Amerika een kwestie van tijd.

Over een van de topgevechten die dit jaar plaatsvinden, die tussen Badr Hari en Alistair Overeem zegt Timmers; ,,Dit kan alle kanten opgaan een uitslag voorspellen hoort niet bij mijn werk.” Ook legt de top matchmaker uit waar hij naar kijkt bij eventuele nieuwe vechters en zal de vrouwen divisie een grote boost krijgen. (Voor meer bekijk bovenstaand het interview).

Bekijk ook

Kooivechter scoort 'TURBO' knock-out! 'Ronken op het canvas'

Kooivechter scoort ‘TURBO’ knock-out! ‘Ronken op het canvas’

Voordat de Rus het wist lag hij te ronken op het canvas

'Saltootje!' Boksicoon Lopez sloopt rivaal Campa in boksklassieker

‘Saltootje!’ Boksicoon Lopez sloopt rivaal Campa in boksklassieker

Hiermee maakte Lopez een succesvol debuut

Oude man slaat racist trein uit

Oude man slaat racist trein uit! ‘Vechten verleer je nooit’ (video)

De man werd gedwongen het heft in eigen handen te nemen

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page