UFC Veteraan: 'Ismael Lazaar is een van de bruutste vechters' Nieuws
Nieuws

UFC Veteraan: 'Ismael Lazaar is een van de bruutste vechters'

UFC Veteraan: 'Ismael Lazaar is een van de bruutste vechters'

Godbeer die zelf een van de meest veelzijdige vechters is die geen uitdaging uit de weg gaat, laat via Facebook weten Lazaar als een van de bruutste te zien waar hij ooit tegen in de ring stond.

"Een van de moeilijkste klootzakken waar ik de ring mee in ben ingestapt, Ismael Lazaar. We vochten 9 minuten achter elkaar zonder pauze. Ik denk dat het eerlijk is om te zeggen dat we het hebben gedaan, respect deze man is een ware krijger,"zegt Godbeer.

Echte knokker

Het gevecht waar Godbeer op doelt vond plaats bij MAS Fight in Macau, Godbeer en Lazaar knokte 9 minuten achtereen om in een gelijkspel te eindigen. Lazaar wijkte destijds uit naar Macau vanwege een 4 jarige doping schorsing na zijn gevecht met Rico Verhoeven.

UFC Veteraan: 'Ismael Lazaar is een van de bruutste vechters'

Recentelijk werd deze schorsing verkort en mag Lazaar in Nederland de ring weer in. Hij stond gepland om afgelopen vrijdag 7 februari te vechten tijdens een acht man € 35.000 zwaargewicht toernooi in Boekarest, Roemenië. Echter trok hij zich terug om privé redenen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws