Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / UFC Veteraan: ‘Ismael Lazaar is een van de bruutste vechters’

UFC Veteraan: ‘Ismael Lazaar is een van de bruutste vechters’

Mark Godbeer, UFC Veteraan en Bare Knuckle boksen wereld kampioen bij Valor weet het zeker, de Marokkaans-Nederlandse Ismael Lazaar is een klasse apart.

Godbeer die zelf een van de meest veelzijdige vechters is die geen uitdaging uit de weg gaat, laat via Facebook weten Lazaar als een van de bruutste te zien waar hij ooit tegen in de ring stond.

“Een van de moeilijkste klootzakken waar ik de ring mee in ben ingestapt, Ismael Lazaar. We vochten 9 minuten achter elkaar zonder pauze. Ik denk dat het eerlijk is om te zeggen dat we het hebben gedaan, respect deze man is een ware krijger,”zegt Godbeer.

Echte knokker

Het gevecht waar Godbeer op doelt vond plaats bij MAS Fight in Macau, Godbeer en Lazaar knokte 9 minuten achtereen om in een gelijkspel te eindigen. Lazaar wijkte destijds uit naar Macau vanwege een 4 jarige doping schorsing na zijn gevecht met Rico Verhoeven.

Recentelijk werd deze schorsing verkort en mag Lazaar in Nederland de ring weer in. Hij stond gepland om afgelopen vrijdag 7 februari te vechten tijdens een acht man € 35.000 zwaargewicht toernooi in Boekarest, Roemenië. Echter trok hij zich terug om privé redenen.

Bekijk ook

🎥 | Zo trainen Nieky Holzken, Andy Souwer & Mohammed Jaraya hun skills

Er zijn allerlei technieken die kickboksers kunnen gebruiken

EXPERTS: Rico Verhoeven vs Jamal Ben Saddik in september

September wordt als meest voor de hand liggende datum genoemd

GLORY 76 Antwerpen: Junior Tafa treft Martin Pacas

Eerder melde onze redactie al dat er voor het GLORY Kickboxing