UFC BAAS DANA WHITE: ‘Als het fout gaat blijven we in Abu Dhabi’ – Vechtsport Info
Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / UFC BAAS DANA WHITE: ‘Als het fout gaat blijven we in Abu Dhabi’

UFC BAAS DANA WHITE: ‘Als het fout gaat blijven we in Abu Dhabi’

De UFC organiseert sinds enkele weken haar events vanaf Yas Island in Abu Dhabi. UFC Baas Dana White zegt dat dit nog wel een tijd zo zou kunnen blijven.

Het UFC-eiland zou de komende maanden een meer permanent huis kunnen worden voor de organisatie. Na UFC 251 die afgelopen weekend in Abu Dhabi plaatsvond, komen er de komende 11 dagen nog drie evenementen op Yas Island. En zelfs als die klaar zijn, denkt UFC-president Dana White dat het mogelijk is dat ze terugkomen op “Fight Island“.

White zei niets officieel over wanneer de UFC na juli naar Abu Dhabi zou terugkeren. Maar hij garandeerde dat er meer evenementen in de stad zouden plaatsvinden, in de hoop dat Las Vegas een optie blijft. In de nasleep van de COVID-19-pandemie was de UFC een van de weinige sport en entertainment organisaties die kon terugkeren naar een relatief normaal schema.

Worstelen

Las Vegas is de thuisbasis van de UFC APEX-faciliteit van de organisatie. Waar de vorige vijf UFC-evenementen vandaan kwamen. Echter, met verschillende staten in de Verenigde Staten die nog steeds worstelen met COVID-19-voorzorgsmaatregelen.

Waaronder Nevada, vertelde White dinsdag aan verslaggevers dat aankomende evenementen die gepland zijn voor de APEX mogelijk in plaats daarvan op “Fight Island” zullen plaatsvinden.

Veel tijd

“Mijn back-up plan zou‘ Fight Island ’zijn,” zei White. ‘Misschien wonen we hier.’ ‘Alles is mogelijk’, vervolgde hij. “Als Nevada wordt afgesloten en we niet kunnen vechten in Nevada, ja, ik bedoel, we brengen veel tijd door in Abu Dhabi.”

White heeft bij meerdere gelegenheden gezegd dat, omdat er geen duidelijk eindpunt is voor wanneer bedrijven kunnen terugkeren naar het reguliere protocol vanwege de voorzorgsmaatregelen van het coronavirus. Hij niet met zekerheid kan zeggen hoe de plannen van de UFC zullen veranderen. Zelfs als het gevechten blijft boeken en evenementen data.

Bekijk ook

Video: Publiek knokt er op los bij UFC 262 wedstrijd

Op de tribunes van het Toyota Center braken gevechten uit,

KRAK: Andre Muniz BREEKT arm van Ronaldo Souza op UFC 262

Ronaldo Souza kon met een gebroken arm naar huis afgelopen nacht

Zelfmoord bekende Thaibokser die 200 gevechten had in de ring

De Thaibokser nam naar verluidt zijn eigen leven

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page