UFC 251 VOORSPELLINGEN: Kamaru Usman vs Jorge Masvidal Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

UFC 251 VOORSPELLINGEN: Kamaru Usman vs Jorge Masvidal

UFC 251 VOORSPELLINGEN: Kamaru Usman vs Jorge Masvidal
UFC 251 VOORSPELLINGEN: Kamaru Usman vs Jorge Masvidal

Zaterdagnacht vindt op Yas Island in Abu Dhabi UFC 251: Kamaru Usman vs Jorge Masvidal plaats. En de voorspellingen liegen er niet om.

Een rondje langs de MMA-experts laat zien dat deze overleed het algemeen dezelfde uitkomsten voorzien. Wij hebben de belangrijkste UFC 251 gevechten extra uitgelicht

Kamaru Usman tegen Jorge Masvidal

Masvidal zal Usman problemen geven en de eerste twee rondes zouden competitief moeten zijn, zolang de afweerverdediging van Masvidal standhoudt. De veelzijdigheid van Usman zal het tij echter keren. Usman zal proberen Masvidal te frustreren.

Het is aan Usman om zich te verdedigen in de kampioenschap rondes met een paar belangrijke takedowns.

Voorspelling: Usman via beslissing.

Alexander Volkanovski vs. Max Holloway

Volkanovski's eerste overwinning op Holloway was overtuigend. Hij werkte beter dan Holloway en controleerde de afstand door de eerste drie ronden. Holloway kwam wat op stoom in ronde vier en vijf, maar Volkanovski liep die dag als de rechtmatige overwinnaar de kooi uit.

Vechters leren altijd meer van hun verliezen dan van hun overwinningen. En Volkanovski leerde Holloway de laatste keer een belangrijke les. Een vernederde Holloway slaat terug met wraak in de herkansing.

Voorspelling: Winst voor Holloway

Petr Yan tegen Jose Aldo

Aldo is langzamer dan vroeger en die ene stap maakt het verschil in een gevecht van deze omvang. Yan's standup-game is spannend, gevuld met creativiteit en explosieve technieken die hij met weinig opzet kan loslaten.

Je kunt je voorstellen dat Aldo vroeg met hem zal proberen te spelen en zelfs een paar rondes wint. Maar of hij op dit punt in zijn carrière de volledige vijf rondes zal halen met een jongere, snellere vechter?

Voorspelling: Yan

Jessica Andrade vs. Rose Namajunas

Het is niet overdreven om te zeggen dat Namajunas er tijdens haar eerste ontmoeting met Jessica Andrade net zo goed uitzag als altijd. Voordat ze een kritieke fout maakte die ertoe leidde dat ze een fout maakte die haar een UFC-titel kostte.

De volwassenheid die ze liet zien in haar gevechten met Joanna Jedrzejczyk was volledig zichtbaar. Toch zal Namajunas op moeten passen voor de grip van Andrade. In het eerste gevecht liep dit niet goed af. Toch is het goed mogelijk dat ze deze keer de overwinning pakt.

Voorspelling: Namajunas

Amanda Ribas tegen Paige VanZant

Het zal interessant zijn om te zien of VanZant haar mannetje zal staan in de UFC-kooi. De fans schreeuwen al tijden om een gevecht en zijn de video's en aandachttrekkerij van de blondine een beetje zat. Het wordt tijd om te laten zien wat zij in huis heeft.

Nu bevindt VanZant zich op een kruispunt in haar carrière, en in welke richting ze ook kiest, ze moet eerst langs Ribas. Dat kan nog een hele klus worden aangezien Ribas zal proberen VanZant op de grond te verslaan.

Voorspelling: Ribas

Voorspellingen van de voorrondes

Jiri Prochazka verslaat. Volkan Oezdemir
Elizeu Zaleski verslaat. Moslim Salikhov
Makwan Amirkhani verslaat. Danny Henry
Leonardo Santos verslaat. Roman Bogatov
Marcin Tybura verslaat. Maxim Grishin
Raulian Paiva verslaat. Zhalgas Zhumagulov
Karol Rosa verslaat. Vanessa Melo
Martin Day verslaat. Davey Grant

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws