Tyrone Spong: 'Rico? Glory, datum, cheque en ik vecht' Nieuws
Nieuws

Tyrone Spong: 'Rico? Glory, datum, cheque en ik vecht'

Tyrone Spong: 'Rico? Glory, datum, cheque en ik vecht'

Tyrone Spong vertelde gisteren in een live interview dat hij bereidt is om terug te keren naar Glory. Tegen Clyde van Dams zegt Spong dat hij positief is om terug te keren, het enige wat nodig is, is een datum, tijd en een goede cheque.

Op de suggestie dat een topgevecht bij Glory, een match-up tussen Rico Verhoeven en Spong de grootste topper zou zijn, is Spong duidelijk. ,,De fans willen het, Glory begrijpt het maar ze moeten met de juiste prijs komen', aldus Spong.

Fan favorieten

Spong die zijn marktwaarde meer dan verdubbeld zag sinds hij onder andere ging boksen, weet wat hij waard is. Ook zegt Spong dat hij en Gökhan Saki fan favorieten zijn. ,,De fans zien ons graag vechten, ze weten dat wij leveren. Wij zijn jonge veteranen waar de fans voor komen."

Over Verhoeven zegt Spong; ,,Hij doet zijn ding en het commentaar op Rico vindt ik onterecht. Hij wint al zijn partijen. Het lijkt of Rico zich moet blijven bewijzen, ik ben de grote hoop van de fans om Rico van zijn troon te stoten", aldus Spong.

Morgen zal het complete interview te zien zijn via YouTube, het is de moeite waar om deze te bekijken. KLIK HIER om zeker te zijn dat je het niet mist.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws