Triest nieuws: Prof kickbokser Ricardo Có overleden – Vechtsport Info
Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / Triest nieuws: Prof kickbokser Ricardo Có overleden

Triest nieuws: Prof kickbokser Ricardo Có overleden

Triest nieuws: Prof kickbokser Ricardo Có overleden

Triest nieuws, de voormalige kickbokser en Muaythai vechter Ricardo Có heeft zijn strijd tegen kanker afgelopen zondag verloren.

Ricardo Có, die verschillende titels won als prof in het kickboksen en Muaythai verdiende met zijn prestaties de bijnaam ‘The Rocket’. Echter stopte hij met de vechtsporten om zich geheel toe te leggen op het surfen, een sport die hij als kind al beoefende.

Na in Portugal te hebben deelgenomen aan de voormalige junior surfcircuits, ging de jonge Portugees-Guinees naar het Verenigd Koninkrijk, waar hij studeerde aan de universiteit en zich toelegde op de wereld van amateurworstelen.

Verdriet

Hij werd een Kickboxing-pro, verzamelde verschillende titels en deed ook aan Muay Thai tijdens zijn tijd aan de Universiteit. De vrienden en fans van de geliefde sporter deelden hun verdriet op social media.

“Vandaag is de wereld armer geworden, vandaag heeft de surfgemeenschap een geweldige zee-liefhebbende vriend verloren. De vreugde van Ricardo was besmettelijk. Ricardo was een krijger tot het einde!”

Bekijk ook

‘Ik zal zegevieren’: Anthony Joshua waarschuwt Tyson Fury

Anthony Joshua heeft zijn landgenoot verteld dathij zich nergens kan verstoppen

McGregor’s manager gaat los op Poirier: ‘Wat een laffe zet’

De woordenstrijd tussen Dustin Poirier en Conor McGregor over donatie geld heeft zich uitgebreid tot de manager van McGregor

Demonische Worstelaar Jaagt World Champion de stuipen op het lijf

Hij was 'gebrand' op revanche en dat zou hij krijgen

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page