Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / Triest nieuws: Prof kickbokser Ricardo Có overleden

Triest nieuws: Prof kickbokser Ricardo Có overleden

Triest nieuws: Prof kickbokser Ricardo Có overleden

Triest nieuws, de voormalige kickbokser en Muaythai vechter Ricardo Có heeft zijn strijd tegen kanker afgelopen zondag verloren.

Ricardo Có, die verschillende titels won als prof in het kickboksen en Muaythai verdiende met zijn prestaties de bijnaam ‘The Rocket’. Echter stopte hij met de vechtsporten om zich geheel toe te leggen op het surfen, een sport die hij als kind al beoefende.

Na in Portugal te hebben deelgenomen aan de voormalige junior surfcircuits, ging de jonge Portugees-Guinees naar het Verenigd Koninkrijk, waar hij studeerde aan de universiteit en zich toelegde op de wereld van amateurworstelen.

Verdriet

Hij werd een Kickboxing-pro, verzamelde verschillende titels en deed ook aan Muay Thai tijdens zijn tijd aan de Universiteit. De vrienden en fans van de geliefde sporter deelden hun verdriet op social media.

“Vandaag is de wereld armer geworden, vandaag heeft de surfgemeenschap een geweldige zee-liefhebbende vriend verloren. De vreugde van Ricardo was besmettelijk. Ricardo was een krijger tot het einde!”

Bekijk ook

Rico Verhoeven: ‘Klaar of niet, ik kom er aan’

Het aftellen is begonnen voor wat het grootste gevecht in de vaderlandse kickboks geschiedenis wordt genoemd, Rico vs Badr.

Roel Mannaart verdedigt K-1 Kickboks wereldtitel in Japan

Vandaag maakte de K-1 WGP organisatie in Japan bekend, dat regerend K-1 zwaargewicht kampioen Roel Mannaart zijn titel zal verdedigen tegen de Engelsman Chris Bradford.

Titelgevecht GLORY 70: Murthel Groenhart vs. Cedric Doumbé

Titelgevecht GLORY 70: Murthel Groenhart vs. Cedric Doumbé