Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / Trainer Jamal Ben Saddik: ‘We voelen ons gepasseerd’ (video)

Trainer Jamal Ben Saddik: ‘We voelen ons gepasseerd’ (video)

De trainer van Jamal Ben Saddik, Nick Hemmers, zegt dat zijn vechter en het team zich gepasseerd voelen.

In een video interview met Veronica doet Hemmers deze uitspraak, “er was namelijk toegezegd dat Jamal een kans op de titel zou krijgen omdat hij het GLORY 8-man zwaargewicht toernooi had gewonnen in december 2018, “zegt Hemmers.

“De mensen willen Jamal vs Rico zien, wij voelen ons gepasseerd, best wel een beetje erg gepasseerd zelfs. ” Het staat immers 1-1 in de strijd tussen Verhoeven en Ben Saddik, inmiddels al een bijna een jaar verder is er geen indicatie dat Ben Saddik een titelkans krijgt tegen Verhoeven.

Wat gaat GLORY doen?

In plaats daarvan zal Badr Hari op 21 december tegen Verhoeven in de ring staan in het Gelredome, een gevecht wat niet is aangemerkt als een strijd om de wereldtitel van Verhoeven. Of dit nog wijzigt laat zich bezien. “Het is nu aan GLORY om met iets te komen, wij willen in ieder geval de winnaar van Rico vs Badr wie dat ook mag zijn, “aldus Hemmers.

ZIE OOK >> Jamal Ben Saddik niet blij met GLORY Kickboxing

Ondertussen blijft het al een hele stil vanuit de hoek van GLORY omtrent de situatie van Ben Saddik. Doorbreekt men doelbewust de stilte niet of zal er toch nog goed nieuws voor Ben Saddik aan komen?

Bekijk ook

Rico Verhoeven: ‘Klaar of niet, ik kom er aan’

Het aftellen is begonnen voor wat het grootste gevecht in de vaderlandse kickboks geschiedenis wordt genoemd, Rico vs Badr.

Roel Mannaart verdedigt K-1 Kickboks wereldtitel in Japan

Vandaag maakte de K-1 WGP organisatie in Japan bekend, dat regerend K-1 zwaargewicht kampioen Roel Mannaart zijn titel zal verdedigen tegen de Engelsman Chris Bradford.

Titelgevecht GLORY 70: Murthel Groenhart vs. Cedric Doumbé

Titelgevecht GLORY 70: Murthel Groenhart vs. Cedric Doumbé