? Toptrainer: 'Rico vs Spong is serieus, gesprekken gaande met Glory' Nieuws
Nieuws

? Toptrainer: 'Rico vs Spong is serieus, gesprekken gaande met Glory'

? Toptrainer: 'Rico vs Spong is serieus, gesprekken gaande met Glory'

Henri Hooft is een van de Nederlandse toptrainers die met de grootste namen uit het kickboksen en MMA-werken. Momenteel traint de coach onder andere een aantal bekende UFC-vechters maar ook legende Tyrone Spong, waarvan hij zegt dat deze wel eens naar Glory terug zou kunnen keren.

In de nieuwe Gouden kooi Podcast verteld Hooft over zijn werk met de grote der aarde in de vechtsport. Als toptrainer heeft hij leuke anekdotes, maar zeker ook interssant nieuws over wat wellicht komen gaat. Zo stelde Dennis van de Gouden kooi hoe het nu zit met Spong en een terugkeer naar Glory.

Hooft sluit dit zeker niet uit, er zijn gesprekken gaande en een wedstrijd tegen kampioen Verhoeven behoort tot de mogelijkheden; ,,Het zou mooi zijn als Tyrone een opwarm wedstrijd krijgt tegen een andere tegenstander voordat hij tegen Rico zou staan. Maar je weet hoe het gaat, dit kan zomaar anders zijn", zegt Hooft.

Rico is niet saai

De trainer die in het verleden ook met Verhoeven getraind heeft zegt dat Verhoeven ook als is Spong een van de besten niet onderschat moet worden. ,,Rico kan hard trappen ik heb dat ervaren, ook moeten mensen eens stoppen met het zeggen dat Rico saai vecht. Saai is simpel en saai blijkt te werken, die jongen is immers allang kampioen. "

Ook zegt Hooft dat er gesprekken zijn tussen Glory en Spong, de organisatie lijkt meer legendes op de reservebank te hebben. Ook een Gökhan Saki en andere bekenden namen uit de K-1 van weleer zijn benaderd. Iets wat voor de oudere en zeker ook voor de nieuwe lichting fans een lust voor het oog zal zijn deze in de ring te zien.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws