Glory toptalent Ozcaglayan gaat voor 'KO' tegen Bayrak in Hasselt Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Glory toptalent Ozcaglayan gaat voor 'KO' tegen Bayrak in Hasselt

Glory toptalent Ozcaglayan gaat voor 'KO' tegen Bayrak in Hasselt

Serkan Ozcaglayan die vorig jaar debuteerde bij Glory met een knock-out winst vecht op 19 maart tegen Ertugrul Bayrak tijdens Glory 80. Ozcaglayan belooft er snel werk van te maken en Bayrak in de eerste ronde KO te slaan.

Tijdens Glory 79 in het Gelredome vorig jaar sloeg Ozcaglayan Matt Baker binnen een minuut knock-out in de ring. Precies dat is wat hij ook in petto zegt te hebben voor Bayrak die de middengewicht klasse aanvoert. ,,Het is belangrijk om op het juiste moment te pieken en daar gaan we alles aan doen de komende weken', zegt Ozcaglayan tegen Omroep West vandaag.

Het juiste moment

,,Bayrak is een complete vechter en de nummer één in mijn divisie. Ik ben dan weer een keiharde vechter en ga altijd voor de knock-out. Mijn voorbereidingen stem ik hierop af. Ik kan dan ook niet wachten om de ring in te stappen." Ozcaglayan traint bij dezelfde sportschool waar legende Badr Hari zich voorbereidt op zijn gevecht tegen Arkadiusz Wrzosek.op Glory 80.

Ozcaglayan die zijn aantal fans zag groeien na zijn laatste wedstrijd hoopt dat deze afreizen naar Hasselt om hem in actie te zien. ,,Ik hoop dan ook dat veel supporters uit Den Haag afreizen naar België", zegt de Hagenaar.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws