Topkickbokser Tayfun Ozcan snel in actie bij ONE Championship Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Topkickbokser Tayfun Ozcan snel in actie bij ONE Championship

Topkickbokser Tayfun Ozcan snel in actie bij ONE Championship

ONE Championship, die een groot aantal Nederlandse topvechters in haar stal heeft, zou volgens bronnen de aankomende dagen een aantal gevechten aankondigen. Onder de vechters die in actie gaan komen is Tayfun Ozcan die voormalig kampioen is bij het welbekende Enfusion.

Meer Nederlanders in actie

Voor Tayfun Ozcan de voormalige Enfusion kampioen zou dit zijn debuut betekenen bij de organisatie. onder de andere namen die genoemd worden is kickbokslegende Andy Souwer en MMA-vechter Pieter buist en Tarik Khbabez, van Nieky Holzken is al bekend dat deze een gevecht zal hebben tegen Elliot Compton op 20 november in Singapore.

Vrijdag 30 oktober staat de eerste Nederlander sinds de corona lockdown weer op de mat in Singapore. Reinier de Ridder zal het opnemen in een MMA-wedstrijd tegen wereldkampioen Aung La N Sang. Wat betreft de genoemde Nederlanders, deze zouden 20 november dan wel op een van de events in december door ONE zijn ingeboekt.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws