Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / Topkickbokser Tayfun Ozcan maakt 4 december ONE championship debuut

Topkickbokser Tayfun Ozcan maakt 4 december ONE championship debuut

Tayfun Ozcan zal zijn langverwachte debuut maken bij ONE Championship. De Nederlands-Turkse top vechter tekende eerder dit jaar bij de Aziaten. Nu staat hij voor zijn eerste wedstrijd bij de organisatie.

Het debuut van Tayfun Ozcan bij ONE Championship moest een tijdje de koelkast in. Vandaag vernam onze redactie dat er 4 december een eind aan het lange wachten komt. Ozcan die grote successen boekte bij het Nederlandse Enfusion. Zal samen met nog een aantal Nederlanders te zien zijn op het ONE: Sinds of change event.

Trainer-coach Said el Badaoui die Ozcan onder zijn hoede heeft sinds deze overkwam van Siam Gym. Zegt dat de tegenstander van Ozcan bekend is. Echter zal ONE deze zelf bekend maken. “Ik mag niet zeggen wie het is. Maar het zal een knalpartij worden”, zegt El Badaoui. De ervaren trainer die ook een periode Badri Hari trainde vervolgt: “Echter zal ONE de tegenstander van Tayfun zelf bekend maken.”

Meer Nederlanders

Tijdens het event vecht ook de voormalig GLORY Kickboxing kampioen Nieky Holzken. De tegenstander van Holzken is de top Muaythai vechter Elliot Compton. Eveneens zal de Nederlands-Turkse top knokker Murat Aygun zijn debuut maken. Aygun vecht tegen Roman Kryklia.

Verwacht wordt dat binnen twee weken het debuut van Ozcan aangekondigd zal worden. Zowel Ozcan als zijn tegenstander ondergaan momenteel hun laatst gezondheid checks om te mogen vechten. Ozcan zou oorspronkelijk 20 november debuteren maar dit werd uitgesteld.

Bekijk ook

MMA-vechter betrapt winkeldief: ‘Hij wilde mij aan stukken snijden’ (video)

Enson Inoue de bekende MMA-vechter uit onder andere de UFC. Betrapte een man die iets ...

Bokskampioen Claressa Shields maakt stap naar MMA-vechten, tekent bij PFL

Claressa Shields heeft een meerjarige MMA-contract getekend met vechtsport organisatie PFL. Met deze deal stapt ...

MMA-badboy Nate Diaz hint op mogelijke terugkeer naar de UFC

Nate Diaz stond mee dan in de UFC kooi. Na zijn controversiële verlies tegen Jorge ...

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page