Topkickbokser smeekt: ‘Ik ben een vechter, ik wil vechten’ – Vechtsport Info
Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / Topkickbokser smeekt: ‘Ik ben een vechter, ik wil vechten’

Topkickbokser smeekt: ‘Ik ben een vechter, ik wil vechten’

Topkickbokser smeekt: 'Ik ben een vechter, ik wil vechten'

Liam Harrison is er klaar mee. De topkickbokser wil de ring in maar wordt tegengehouden door de coronapandemie. ‘Ik ben een vechter, ik wil vechten’ zegt de vechter in wat een smeekbede lijkt.

Veel vechters zitten werkeloos aan de kant door de corona crisis. Voor Harrison is dat niet anders, zij het dat de Brit dubbel getroffen wordt door de verscherpte maatregelen en lockdown in zijn land.

Het kan gewoon niet

Niet kunnen trainen, geen competitie werkt frustratie op. Harrison die een lucratieve multi-fight deal tekende bij ONE Championship, staat te springen om de ring weer in te gaan. Maar hij kan geen trainingskamp organiseren noch naar het buitenland reizen.

,,Ik kreeg een gevecht aangeboden en ik kon het gewoon niet aannemen. Simpelweg omdat ik niet de juiste training had doen, of de sparring die ik nodig had. Ik heb geen enkele routine gehad”, zegt de Brit.

Daar gaan we weer

Engeland is onlangs een tweede lockdown ingegaan toen de Covid-19 besmettingen sterk toenamen. Harrison probeert het beste te maken van een slechte situatie. Hij hoopt in het eerste kwartaal van 2021 te kunnen vechten.

,,De eerste lockdown heeft alles verpest. Sindsdien ben ik geblesseerd en ik heb moeite om terug te keren naar mijn oude vorm. Maar ik zal blijven knokken, teruggaan naar een goede routine en mijn hoop is gevestigd voor een gevecht in maart of april”, aldus Harrison.

🔽 ZIE OOK 🔽

Bekijk ook

Snelle ‘KO’ door Glory vechter die nooit vocht

Deze man moet de Glory ring in

9e ronde had fataal kunnen zijn voor Billy Joe Saunders

Billy Joe Saunders leed een vernietigende nederlaag tegen Canelo 'Saul' Alvarez

Badr Hari: ‘Ik startte met niks, maar laat een erfenis achter’

Badr Hari zal 17 juli terugkeren in de Glory kickboksring tegen de Pool Arkadiusz Wrzosek

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page