Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / Topkickbokser smeekt: ‘Ik ben een vechter, ik wil vechten’

Topkickbokser smeekt: ‘Ik ben een vechter, ik wil vechten’

Topkickbokser smeekt: 'Ik ben een vechter, ik wil vechten'

Liam Harrison is er klaar mee. De topkickbokser wil de ring in maar wordt tegengehouden door de coronapandemie. ‘Ik ben een vechter, ik wil vechten’ zegt de vechter in wat een smeekbede lijkt.

Veel vechters zitten werkeloos aan de kant door de corona crisis. Voor Harrison is dat niet anders, zij het dat de Brit dubbel getroffen wordt door de verscherpte maatregelen en lockdown in zijn land.

Het kan gewoon niet

Niet kunnen trainen, geen competitie werkt frustratie op. Harrison die een lucratieve multi-fight deal tekende bij ONE Championship, staat te springen om de ring weer in te gaan. Maar hij kan geen trainingskamp organiseren noch naar het buitenland reizen.

,,Ik kreeg een gevecht aangeboden en ik kon het gewoon niet aannemen. Simpelweg omdat ik niet de juiste training had doen, of de sparring die ik nodig had. Ik heb geen enkele routine gehad”, zegt de Brit.

Daar gaan we weer

Engeland is onlangs een tweede lockdown ingegaan toen de Covid-19 besmettingen sterk toenamen. Harrison probeert het beste te maken van een slechte situatie. Hij hoopt in het eerste kwartaal van 2021 te kunnen vechten.

,,De eerste lockdown heeft alles verpest. Sindsdien ben ik geblesseerd en ik heb moeite om terug te keren naar mijn oude vorm. Maar ik zal blijven knokken, teruggaan naar een goede routine en mijn hoop is gevestigd voor een gevecht in maart of april”, aldus Harrison.

🔽 ZIE OOK 🔽

Bekijk ook

Opgefokte Tyson Fury is er helemaal klaar mee

Tyson Fury is klaar met het thuiszitten. De bokskampioen is nu meer dan een jaar ...

‘Ik heb niets van Rico’s stoten gevoeld’: Rivaal niet onder de indruk

Tarik Khbabez stond vorige maand tegenover GLORY wereldkampioen Rico Verhoeven. Khbabez die niet voor de ...

Sportschoolhouder start Tikkie-actie: ‘Geef ons de vrijheid terug’

Satisch Jhamai, sportschoolhouder uit Den Haag start een actie om sporters van boven der 27 ...

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page