KICKBOKSER BREEKT BEEN IN WEDSTRIJD: 'Ik kom terug' Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

KICKBOKSER BREEKT BEEN IN WEDSTRIJD: 'Ik kom terug'

KICKBOKSER BREEKT BEEN IN WEDSTRIJD: 'Ik kom terug'
KICKBOKSER BREEKT BEEN IN WEDSTRIJD: 'Ik kom terug'

Afgelopen vrijdagavond brak Raymon Bonte zijn been tegen Fred Sikking tijdens het Enfusion ECE event in Alkmaar. Maar hij komt terug.

Bonte brak of afschuwelijke wijze zijn been toen hij tegen de verdediging van Sikking trapte. Zijn onderbeen zwabberde vervaarlijk voordat de topvechter op het canvas terecht kwam. Via Instagram geeft Bonte een update:

"Team bonte toppers, om gelijk met de poot de deur in de trappen. De blessure is een dubbele breuk in het onderbeen, scheen en kuit been is gebroken. Onze 'oude buffel' wordt in de ochtend geopereerd. Van kaarten en sushi in de nacht naar piesende engeltjes in een droom,"aldus de post.

Ik kom terug

"Verder gaat alles goed met Ray zoals jullie kunnen zien. Klein zegje van Ray: Fred gefeliciteerd met de belt maar van mij ben je nog niet af! De belt komt naar Delft!! Update na de operatie zal volgen. Bedankt aan alle fans en supporters Enfusion “I will be back”.

Voor Bonte is de strijd nog niet gestreden en zal hij revanche willen nemen. De kickbokser krijgt veel bijval van fans die hem een snel herstel wensen. Overigens doet het incident denken aan de breuk bij Tyrone Spong in 2014 toen hij tegenover Gokhan Saki stond. Spong herstelde hier van en ging over naar het boksen. Maar is weer begonnen met kickboks training.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws