Topkickbokser Nieky Holzken tekent nieuw contract bij ONE Championship Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Topkickbokser Nieky Holzken tekent nieuw contract bij ONE Championship

Topkickbokser Nieky Holzken tekent nieuw contract bij ONE Championship

Nieky Holzken ziet zijn vecht contract verlengd worden met een multi deal bij ONE Championship. De voormalige Glory wereldkampioen staat al een aantal jaar voor de Aziatische organisatie in de ring.

In 2017 vocht de 37-jarige Holzken voor het laatst bij Glory Kickboxing. De Helmondenaar keerde terug naar kickboksen toen hij tekende bij ONE Championship, waar debuteerde met een tweede ronde KO op Cosmo Alexandre tijdens ONE Championship: Warrior's Dream in november 2018.

Voor de titel

Holzken streed tweemaal om de ONE lichtgewicht titel tegen landgenoot Regian Eersel de regerend kampioen. Beide keren liep Holzken tegen een verlies aan. In april dit jaar versloeg Holzken legende John Wayne Parr.

Op social media meldt Holzken dat zijn contract verlengd is; ,,Het is officieel… Ik kan met trots zeggen dat ik weer een multi-deal heb getekend met ONE Championship", schrijft Holzken. ,,Dit is het beste contract uit mijn carrière tot nu toe en ik ben er erg blij mee."

Wanneer Holzken weer in actie komt bij One is nog niet bekend, ook niet of hij weer voor een titelgevecht opgaat.

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door The Natural (@niekyholzken)

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws