Topkickbokser Nieky Holzken: 'De ONE Championship titel houdt ik in het vizier'
Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / Topkickbokser Nieky Holzken: ‘De ONE Championship titel houdt ik in het vizier’

Topkickbokser Nieky Holzken: ‘De ONE Championship titel houdt ik in het vizier’

Nieky Holzken vecht op 4 december in Singapore. Het zal een wedstrijd zijn tegen Elliot Compton. Niet voor de titel. Maar die houdt de Brabander wel in het vizier.

Hij is de eerst gerangschikte in de ONE lichtgewicht divisie. Alleen wereldkampioen Regian Eersel staat Nieky Holzken in de weg voor de titel. Toch zal hij volgende maand in Singapore niet voor die felbegeerde titel knokken.

Zijn tegenstander Compton is een gevaarlijke vechter. “Een echte Muaythai vechter, voetvegen en zo. Maar die mag hij niet gebruiken. Die wapens zijn afgenomen in ons gevecht. Daar ligt mijn voordeel”, zegt Holzken.

Kapot

Holzken erkent dat nu hij ouder wordt het vechten meer vergt. Hij moet langer herstellen. “Voorheen stond ik ’s morgens op. Ging dan rennen en in de avond gewoon weer trainen. Als ik dit nu twee dagen achtereen doe ben ik kapot”, zegt de kickbokser.

Toch houdt Holzken de titel in zijn vizier. En al hij zeker in de toekomst nog een kans willen en zegt dan ook: “Eersel is nog niet van mij af”.

Bekijk ook

Yoel Romero ziet $ 27 miljoen aan zijn neus voorbij gaan

Yoel Romero's financiële meevaller als gevolg van een rechtszaak tegen Goldstar Performance Products kreeg vandaag een nare wending.

Vannacht vecht SEX Cindy, maar overleeft zij de strijd?

Cindy Dandois, staat bekend als dement sexy vechter van België en vannacht staat zij tegenover killer Kayla Harrison

SUKKELS! MMA-gevecht tijdens AEW worstelevenement onder vuur

In de aflevering van AEW Dynamite van vorige week nam Jake Hager het op tegen Wardlow in een MMA regels kooigevecht

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page