Topkickbokser Murthel Groenhart weg bij Mike Passenier Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Topkickbokser Murthel Groenhart weg bij Mike Passenier

Topkickbokser Murthel Groenhart weg bij Mike Passenier

"Vandaag kondig ik aan dat ik en mijn trainer Mike Passenier na een langdurige samenwerking hebben besloten om uit elkaar te gaan," zegt Groenhart op Instagram.

Top samenwerking

"Tijdens onze reis samen hebben we veel overwinningen en soms verliezen behaald, resulterend in trofeeën en titels, maar altijd waardevolle lessen geleerd. "

"Ik wil Mike bedanken voor zijn tijd en toewijding in de afgelopen 18 jaar en om me te helpen mijn carrière als professionele vechter vorm te geven, terwijl ik zijn sportschool mag vertegenwoordigen."

Volgende stap

"Ik voel dat deze verandering een natuurlijke volgende stap is in zowel mijn professionele als persoonlijke ontwikkeling en ben ervan overtuigd dat dit zal worden weerspiegeld in wat mij te wachten staat."

Of de scheiding van wegen tussen Groenhart en Passenier gevolgen heeft voor de carrière van de kickbokser binnen GLORY is niet bekend. Recentelijk werd Groenhart nog uitgedaagd door aartsvijand Cedric Doumbé.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws