Topkickbokser Murat Aygun: 'Niemand krijgt mij knock-out, ik pak die wereldtitel'
Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / Topkickbokser Murat Aygun: ‘Niemand krijgt mij knock-out, ik pak die wereldtitel’

Topkickbokser Murat Aygun: ‘Niemand krijgt mij knock-out, ik pak die wereldtitel’

Topkickbokser Murat Aygun: 'Niemand krijgt mij knock-out en ik pak de wereldtitel'

Murat Aygun staat 4 december tegenover de ONE Championship wereldkampioen. Roman Kryklia is geen gemakkelijke tegenstander. Toch is de Nederlands-Turkse Aygun overtuigd dat hij de titel pakt.

Voor Aygun zal het zijn eerste gevecht zijn bij ONE Championship. En dan gelijk voor de titel tegen de kampioen. Toch zegt Aygun hier geen extra druk te voelen. ,,Deze ONE Championship titel betekent veel voor mij. En ik ga hem winnen”, zegt Aygun over zijn première in het Singapore Indoor Stadium.

Zijn tegenstander Roman Kryklia staat bekend om zijn doorzettingsvermogen. Aygun vertrouwd op zijn agressieve stijl van vechten. ,,Ik ben een vechter. Je kunt me slaan, maar je kunt me niet neerhalen. Ik heb een sterk hoofd. En ik voel gewoon dat ik niet kan verliezen. Ik kan niet knock-out worden geslagen.”

Agressie

,,Mijn vechtstijl is agressief. Ik ga graag naar mijn tegenstander toe. Maar zoals ik al zei, je kunt me niet neerhalen. Ik blijf staan. Dat is mijn stijl. Dat is wat mij anders maakt, dat ik niet opgeef. Je weet dat ik niet opgeef. “

Roman Kryklia kende een droomstart in ONE Championship. Door de Light Heavyweight Kickboxing Wereldtitel te winnen tijdens zijn debuut. Maar Aygun is van plan om hetzelfde te doen. ,,Ik ga het beter doen dan hij. Ik ben sneller zijn dan hij, ”zegt Aygun. “Ik hoop dat ik zal winnen door knock-out.”

Bekijk ook

VIDEO! Kickbokser (15) overlijdt tijdens toernooi

Toch werd er besloten hem door te laten vechten.

Koekje van eigen deeg! UFC’er Jon Jones flink aangepakt

Soms kom je je gelijke tegen

‘Ik stopte Pulev zodat Mir niet afgeslacht werd!’ Scheids spreekt

Er was wat commentaar van Mir op het stopzetten van de wedstrijd

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page