Topkickbokser Michael Boapeah gaat voor RiNGS titel Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Topkickbokser Michael Boapeah gaat voor RiNGS titel

Topkickbokser Michael Boapeah gaat voor RiNGS titel

Michael Boapeah (ARJ) en Kevin van Heeckeren (The Colosseum Gym) staan als hoofdpartij geboekt voor het RINGS Titelgevecht -85kg. Er wordt niet alleen zaterdag bij GLORY spektakel verwacht in de ring.

Ook in Sportcomplex Merwestein in Nieuwegein staat een ijzersterk RINGS Gala op het programma. Boapeah verraste verleden jaar (9 oktober 2021) vriend en vijand door voormalige WFL kampioen en ONE Championship vechter Santino Verbeek in dezelfde sporthal te verslaan.

De opkomst van de Ghanese vechter van trainer Maik Polanen is opzienbarend. In korte tijd heeft de sympathieke en geblokte vechter uit Den Haag zich weten te scharen bij de Nederlandse top. Boapeah wordt begeerd door meerdere professionele organisaties (gaat verder onder video).

Alles of niks

Zaterdag krijgt hij te maken met de voormalig GLORY-vechter Kevin van Heeckeren, van de vermaarde sportschool The Colosseum Gym uit Utrecht, die in ‘Merwestein’ een thuiswedstrijd vecht. Een evenwichtigere matchmaking is haast niet denkbaar, de kansen zijn 50-50.

Beide vechters voorspellen dat het niet over de volle 5 ronden zal gaan. Beide vechters inschattend zal dat wel eens een goede voorspelling kunnen zijn. Kevin van Heeckeren is alles behalve een puntentikker, maar een vechter met risico’s: alles of niks!

Sportiviteit hoog in het vaandel

Beide topvechters kunnen rekenen op veel publiek. Het wordt weer een volle bak in Nieuwegein. De sportiviteit staat bij beiden hoog in het vaandel! Beiden hebben al aangegeven dat ‘de beste moge winnen’.

De vorm van de dag, een moment van onoplettendheid en geluk zullen bepalend zijn. Zoals een kenner al aangaf: ‘Ik durf geen voorspelling te doen’. Dat het een harde partij gaat worden staat sowieso vast!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws