Topkickbokser Luis Tavares Jaagt op Glory titel Nieuws
Nieuws

Topkickbokser Luis Tavares Jaagt op Glory titel

Topkickbokser Luis Tavares Jaagt op Glory titel

In de nieuwe Fighting Network Magazine, die volgende week verschijnt is een groot interview te lezen met Luis Tavares, ‘de ruwe diamant van Glory’ die in afwachting is van een wereldtitelgevecht.

Wanneer het titelgevecht zal plaatsvinden is nog onduidelijk, Glory worstelt nog met de uitslag van het gevecht tussen Artem Vakhitov en Alex Pereira. Tavares zou de kampioen mogen uitdagen. Over die uitslag op Glory 77 was veel te doen en zelfs Pierre Andurand, de oprichter van de organisatie bemoeide zich er mee.

In de zomer knokken

Andurand kondigde een herkansing aan tussen Vakhitov en Pereira wat inhoudt dat Tavares nog wat geduld moet hebben. Het is vooralsnog niet bekend wanneer Glory weer gaat organiseren. Echter worden de geruchten sterker dat dit in de zomer zal zijn.

In de tussentijd zit Tavares niet stil en traint hard voor wat komen gaat. Ook is hij gastheer van de nieuwe Podcast World Of Combat Sports die via YouTube te bekijken is.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws