Topkickbokser Luis Tavares Jaagt op Glory titel - Vechtsport Info
Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / Topkickbokser Luis Tavares Jaagt op Glory titel

Topkickbokser Luis Tavares Jaagt op Glory titel

Topkickbokser Luis Tavares Jaagt op Glory titel

In de nieuwe Fighting Network Magazine, die volgende week verschijnt is een groot interview te lezen met Luis Tavares, ‘de ruwe diamant van Glory’ die in afwachting is van een wereldtitelgevecht.

Wanneer het titelgevecht zal plaatsvinden is nog onduidelijk, Glory worstelt nog met de uitslag van het gevecht tussen Artem Vakhitov en Alex Pereira. Tavares zou de kampioen mogen uitdagen. Over die uitslag op Glory 77 was veel te doen en zelfs Pierre Andurand, de oprichter van de organisatie bemoeide zich er mee.

In de zomer knokken

Andurand kondigde een herkansing aan tussen Vakhitov en Pereira wat inhoudt dat Tavares nog wat geduld moet hebben. Het is vooralsnog niet bekend wanneer Glory weer gaat organiseren. Echter worden de geruchten sterker dat dit in de zomer zal zijn.

In de tussentijd zit Tavares niet stil en traint hard voor wat komen gaat. Ook is hij gastheer van de nieuwe Podcast World Of Combat Sports die via YouTube te bekijken is.

Bekijk ook

‘Ik blijf zitten’! Boze Olympisch bokser protesteert tegen diskwalificatie

kwalificeerd in zijn kwartfinale op de Olympische Spelen in Tokio vanwege een opzettelijke kopstoot. De Franse superzwaargewicht bokser zat ongeveer een uur lang uit protest op het schort van de Olympische ring

UFC-vechter gepakt op cocaïnegebruik, schorsing wassen neus

Volgens de officiële verklaring van USADA is de straf met terugwerkende kracht

Rico en Alistair reageer! Waarom bellen jullie niet terug?

Rico Verhoeven en Alistair Overeem zijn sinds laatstgenoemde tekende bij Glory Kickboxing, regelmatig het onderwerp van gesprek.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page