Topkickbokser Luis Tavares Jaagt op Glory titel – Vechtsport Info
Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / Topkickbokser Luis Tavares Jaagt op Glory titel

Topkickbokser Luis Tavares Jaagt op Glory titel

Topkickbokser Luis Tavares Jaagt op Glory titel

In de nieuwe Fighting Network Magazine, die volgende week verschijnt is een groot interview te lezen met Luis Tavares, ‘de ruwe diamant van Glory’ die in afwachting is van een wereldtitelgevecht.

Wanneer het titelgevecht zal plaatsvinden is nog onduidelijk, Glory worstelt nog met de uitslag van het gevecht tussen Artem Vakhitov en Alex Pereira. Tavares zou de kampioen mogen uitdagen. Over die uitslag op Glory 77 was veel te doen en zelfs Pierre Andurand, de oprichter van de organisatie bemoeide zich er mee.

In de zomer knokken

Andurand kondigde een herkansing aan tussen Vakhitov en Pereira wat inhoudt dat Tavares nog wat geduld moet hebben. Het is vooralsnog niet bekend wanneer Glory weer gaat organiseren. Echter worden de geruchten sterker dat dit in de zomer zal zijn.

In de tussentijd zit Tavares niet stil en traint hard voor wat komen gaat. Ook is hij gastheer van de nieuwe Podcast World Of Combat Sports die via YouTube te bekijken is.

Bekijk ook

‘Ik zal zegevieren’: Anthony Joshua waarschuwt Tyson Fury

Anthony Joshua heeft zijn landgenoot verteld dathij zich nergens kan verstoppen

McGregor’s manager gaat los op Poirier: ‘Wat een laffe zet’

De woordenstrijd tussen Dustin Poirier en Conor McGregor over donatie geld heeft zich uitgebreid tot de manager van McGregor

Demonische Worstelaar Jaagt World Champion de stuipen op het lijf

Hij was 'gebrand' op revanche en dat zou hij krijgen

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page