Topkickbokser liep Glory contract mis: 'Dikke pech' Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Topkickbokser liep Glory contract mis: 'Dikke pech'

Topkickbokser liep Glory contract mis: 'Dikke pech'

Tenshin Nasukawa plaatste gisteren een video op zijn YouTube-kanaal waarin hij vertelde hoe Covid-19 zijn carrière had verstoord. De kickboks-ster onthulde dat hij van plan was om in het buitenland te vechten en kreeg aanbiedingen van enkele van de grootste organisaties ter wereld.

Volgens Nasukawa werd hij benaderd door Glory kickboxing, ONE Championship en Bellator Kickboxing die hem allemaal een contract wilden aanbieden. Intrigerend genoeg heeft hij ook contact gehad met de UFC die wilde dat hij zijn MMA-carrière zou hervatten (onderstaand zijn video, in het Japans).

Het klinkt alsof Tenshin zijn kickboks carrière echt wilde beëindigen met een wereldtournee die mogelijk gevechten voor ONE Championship of GLORY met zich mee zou kunnen brengen. Maar vanwege Covid-19 was hij genoodzaakt om door te gaan met vechten in Japan.

Dan maar boksen

Tenshin zal het deze zomer het opnemen tegen Takeru Segawa in een kickboks supergevecht. Details over de datum, locatie of naam van het evenement zijn nog niet bekend. Maar zeker is dat het in juni zal plaatsvinden. Daarna is Tenshin van plan om met kickboksen te stoppen en zijn focus te verleggen naar boksen (gaat verder onder video).

Eerder bokste eind december 2018 de Japanner al eens tegen bokslegende Floyd Mayweather. Tenshin destijds 20-jaar verloor in Saitama Super Arena in Japan van de toen 41-jarige Mayweather. Alhoewel het een demo-gevecht was nam Mayweather zijn taak serieus door Tenshin te verslaan via knock-out.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws