Topkickbokser Jorina Baars klaar voor komend titelgevecht: 'Pittige wedstrijd'
Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / Topkickbokser Jorina Baars klaar voor komend titelgevecht: ‘Pittige wedstrijd’

Topkickbokser Jorina Baars klaar voor komend titelgevecht: ‘Pittige wedstrijd’

Topkickbokser Jorina Baars klaar voor komend titelgevecht: 'Pittige wedstrijd'

Jorina Baars staat over een week tegenover de Engelse Sarah Worsfold in een titelgevecht tijdens Enfusion in Groningen. De Nederlandse heeft er zin in en heeft zich terdege voorbereidt. Dit wordt de negende keer dat Baars voor een titel vecht.

Als ervaren kickbokser weet Baars haar tegenstander in te schatten. Het zal voor de vechter uit Den Helder dan ook geen makkie worden voorspelt zij zelf. In een interview vandaag in het Noord Hollands Dagblad is zij dan ook duidelijk.

,,Ik denk dat het een hele pittige wedstrijd gaat worden”, zegt Baars tegen het NHD. Tegenstander Worsfold heeft minder lengte tegenover de langere Baars, maar dat neemt niet weg dat deze gevaarlijk kan zijn. “Ze is heel sterk”, zegt Baars.

Een van de beste

Baars is een van de beste Nederlandse vrouwelijke kickboksers, al is haar naam wellicht niet breed bekend heeft zij. een indrukwekkend record. Ook vocht Baars voor de grote organisaties ter wereld zoals ONE Championship.

Trainer Hassan Ait Bassou zegt dat Baars klaar voor de komende strijd is. ,,Ze is er klaar voor. ” Het gevecht tussen Baars en Worsfold zal gaan om de -66 kilo wereldtitel. Het evenement op 18 juni wordt gepromoot door Glorious Fight Events

Bekijk ook

Overeem: 'Voor Badr is het alles of niets deze keer'

Overeem: ‘Voor Badr is het alles of niets deze keer’

Alistair Overeem stond vandaag ook in oog met Badr Hari tijdens de eerste persconferentie voor hun aanstaande gevecht op 8 oktober dit jaar.

Badr Hari belooft hels gevecht tegen Overeem: 'Bereidt te sterven'

Badr Hari belooft hels gevecht tegen Overeem: ‘Bereidt te sterven’ (video)

Badr Hari zal op 8 oktober het beste van zichzelf geven in zijn gevecht tegen Alistair Overeem op Glory collision 4.

Glory Kickboxing voortaan te zien op videoland: ‘Einde PPV’

Glory Kickboxing voortaan te zien op videoland: ‘Einde PPV’

Glory Kickboxing kondigt vandaag aan dat de evenementen van de grootste kickboksorganisatie voortaan te zien zullen zijn via RTL/Videoland.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page