Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / Topkickbokser Ismael Lazaar populairder dan ooit

Topkickbokser Ismael Lazaar populairder dan ooit

Ismael Lazaar in beroep tegen jarenlange schorsing: Dit slaat nergens op!
Foto: GLORY

Sinds de opheffing van zijn eerdere opgelegde schorsing van 4-jaar is er flink wat lawaai gemaakt omtrent top kickbokser Ismael Lazaar.

Lazaar die zelf de bescheidenheid zelve is maakt zeer binnenkort zijn terugkeer naar de ring, dit maakt flink wat los bij zijn fans. Lazaar die volgens velen een veel te hoge straf kreeg opgelegd is hard aan het trainen voor zijn comeback. Wie de vechter volgt kan zien dat er flink wat gedeeld wordt op zijn social media.

Vechtsport expert John Mo die al jaren meedraait in het wereldje heeft de vechter onder zijn hoede genomen en helpt hem onder andere onder de aandacht te komen. Vandaag werd via een post op Facebook duidelijk hoe populair de kickboksers is die tegen Rico Verhoeven stond en een ware sloop partij van 9 minuten doorstond met UFC veteraan Mark Godbeer.

Ware kampioen

Video’s van zijn eerdere gevechten halen miljoenen views, en in slechts 1 maand tijd kreeg Lazaar er maar liefst 8.000 likes bij, en werden video’s duizend keren gedeeld. Ook worden er uit de hele wereld priv├ę berichten gestuurd naar de kickboksers van Marokko tot Amerika, Mexico, Brazilie, Polen, Malaysia etc.

19 April zal Lazaar na een lange tijd de ring weer betreden, in wat de opmaat zal zijn naar meer. Als vechter is hij niet te onderschatten en een gevaarlijke tegenstander, en zoals het een ware kampioen betaamt is de kickbokser dankbaar voor de steun van zijn volgers en fans, die dan ook niet kunnen wachten hun kampioen weer in de ring te verwelkomen.

Bekijk ook

UITSLAGEN BELLATOR 243: Chandler vs Henderson

Michael Chandler verslaat Benson Henderson in rematch. Chandler sloot zijn Bellator contract af met een ...

GEEN GENADE: UFC ontslaat MMA-vechter Ray Borg

De UFC heeft MMA-vechter Ray Borg uit zijn ellende verlost en ontslagen. Borg kon wegens ...

ANGST: UFC-Kampioen Khabib traint buiten de VS voor Gaethje gevecht

Khabib Nurmagomedov is van plan om buiten de Verenigde Staten te trainen voor zijn gevecht ...

Tekst kopi├źren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page