Topkickbokser Illias Ennahachi ONE FC debutant van 2019 Nieuws
Nieuws

Topkickbokser Illias Ennahachi ONE FC debutant van 2019

Topkickbokser Illias Ennahachi ONE FC debutant van 2019

2020 is begonnen en het jaar 2019 ligt nog maar net achter ons met een aantal top prestaties door vechtsporters van Nederlandse bodem, waaronder topkickbokser Illias Ennahachi.

De uit Utrecht stammende Marokkaans-Nederlandse Ennahachi gooide hoge ogen in 2019 bij het Aziatische ONE Championship. In augustus vorig jaar maakte Ennahachi zijn debuut bij ONE tegen Petchdam Petchyindee Academy tijdens ONE Championship: Dreams of Gold.

Beste van de beste

In een verhitte strijd met Petchdam veroverde Ennahachi de ONE FC Vlieggewicht titel, die hij in november met succes zou verdedigen tegen de Chinees Wang Wenfeng tijdens ONE Championship: Age Of Dragons. Niet alleen ONE is onder de indruk van de kwaliteiten van Ennahachi ook de kickboks fans zijn enthousiast.

ZIE OOK >> Illias Ennahachi prolongeert ONE wereldtitel

Er vechten nog een aantal Nederlanders in diverse disciplines bij ONE in het kickboksen en MMA die goede prestaties neerzetten bij de grootste vechtport organisatie van Azië. Van ONE wordt verwacht dat zij in 2020 met de eerste events in Europa zullen komen met met als uitvalbasis Italië.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws