Topkickbokser Donovan Wisse over GLORY: 'Communicatie kan beter' Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Topkickbokser Donovan Wisse over GLORY: 'Communicatie kan beter'

Topkickbokser Donovan Wisse over GLORY: 'Communicatie kan beter'

Donovan Wisse is met recht een van de meest getalenteerde vechters bij GLORY Kickboxing. De Surinamer is al lange tijd inactief maar wil graag de ring in.

In een live interview met Warriors TV op Instagram verteld Wisse dat hij in januari zou vechten, echter werd wegens omstandigheden zijn gevecht gecanceld. Als de nummer 1 gerangschikte middengewicht vechter staat Wisse in de rij om tegen kampioen Alex Pereira te vechten.

Het kan beter

Pereira was wel te zien in januari tegen Artem Vakhitov voor de lichtzwaargewicht titel van GLORY. Pereira versloeg Vakhitov in een controverse wedstrijd. Op de vraag hoe het nou zit met GLORY zegt Wisse; ,,Glory zou beter moeten communiceren, we spreken af en toe, maar het kan beter", aldus Wisse.

Of andere organisaties interessant zou zijn voor Wissen zegt deze; ,,ONE Championship is wel interessant, maar voorlopig blijf ik bij Glory. " Ook het MMA-vechten trekt Wisse die begonnen is met trainen en tot zich nemen van de sport. Maar het kickboksen blijft voor nu nummer 1.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws