Topkickbokser daagt Glory Kickboxing lichtgewicht vechters uit – Vechtsport Info
Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / Topkickbokser daagt Glory Kickboxing lichtgewicht vechters uit

Topkickbokser daagt Glory Kickboxing lichtgewicht vechters uit

Topkickbokser daagt Glory Kickboxing lichtgewicht vechters uit

De Roemeense kickbokser Amansio Paraschiv heeft GLORY Kickboxing’s beste lichtgewichten uitgedaagd om hem in de ring te ontmoeten.

De Superkombat en Kunlun Fight 16 Tournament Champion stuurde een uitdaging op sociale media, met een ‘hitlist’ met GLORY nummer één en twee geplaatste lichtgewichtkandidaten Josh Jauncey en Tyjani Beztati, de Britse Luke ‘Skywalker’ Whelan, en de populaire Marokkaan Mohammed Jaraya.

Paraschiv, die in Europa en Azië heeft gestreden voor vele bekende organisaties en heeft gestreden voor de wereldtitel, staat klaar om zijn vaardigheden in de Glory-organisatie te testen tegen de beste vechters van 70 kg.

Motivatie

“Wat me de lichtgewichten in“ Glory Kickboxing ”heeft doen uitdagen, is mijn motivatie. Ik heb altijd al willen vechten tegen de beste atleten, en het was altijd mijn droom om op het hoogste niveau te strijden, “zei Paraschiv.

“Ik train nu heel hard en slim. Ik wil de wereld bewijzen dat ik vaardig en machtig ben. Ik ben sneller, sterker en (meer) getalenteerd dan ooit! “

De 28-jarige Paraschiv, die momenteel in het Verenigd Koninkrijk woont en traint, heeft zich opnieuw gewijd aan zijn vechtcarrière.

Goede coach

“Ik train momenteel in het VK in een sportschool genaamd ‘JaBxing’,” zei hij.

“Zeer goede sportschool, met een goede coach Joshua Burnham, goede uitrusting en natuurlijk goede sparringpartners die op hoog niveau strijden in boks- en kickbokstoernooien.”

Topkickbokser daagt Glory Kickboxing lichtgewicht vechters uit

De Roemeen blijft hard trainen in afwachting van zijn volgende ringopdracht, terwijl zijn team probeert om “The Viking” een contract binnen te halen met een spraakmakende organisatie.

Ik wil een contract

“Ja, op dit moment doen we onze uiterste best samen met mijn vriend Grisha Zeigermaher (CEO van GZ Fight Management) om mij te contracteren met GLORY Kickboxing,” zei hij.

“Hij heeft al contact met GLORY’s matchmakers, en hopelijk horen we iets van hen.”

De zoon van de voormalige Roemeense bokskampioen Gheorghe Paraschiv, Amansio neemt ook deel aan het professionele boksen. Omdat vechten internationaal moeilijk is vanwege de pandemie van het coronavirus, kunnen fans Paraschiv binnenkort zien meedoen in de “The Sweet Science”.

Boksen

“Ik ben een grote fan van boksen”, zei hij. Drie dagen per week heb ik alleen bokssessies.”

“Als kickbokser, nu het coronavirus is, hebben we niet veel opties in kickboksen en is het moeilijk om te reizen. Ik wacht momenteel op een officiële bevestiging. Ik ben van plan om hier in Londen een pro boksgevecht te houden tijdens een MTK Global-evenement live op BT Sport. “

*Dit artikel verscheen eerder op KickboxingZ

Bekijk ook

Vechtbaas: Alvarez (37) vs. De la Hoya (48) ‘reële mogelijkheid’

Eddie Alvarez vs. Oscar de la Hoya is “een reële mogelijkheid”, bevestigt ONE Championship baas ...

Jonge Marokkaanse boksers spoorloos verdwenen in Polen

Het is eerder voorgekomen dat Marokkaanse atleten een reis naar Polen gebruikte om in Europa een verblijf te zoeken.

Sportscholen nog steeds niet open na versoepelen maatregelen

De sport blijft voorlopig het haasje, wanneer hier verlichting komt is niet duidelijk.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page