Topkickbokser Badr Hari maakt status blessure bekend Nieuws
Nieuws

Topkickbokser Badr Hari maakt status blessure bekend

Topkickbokser Badr Hari maakt status blessure bekend
Topkickbokser Badr Hari maakt status blessure bekend

Zaterdag leed topkickbokser Badr Hari een blessure tegen GLORY wereldkampioen kickboksen Rico Verhoeven.

Badr Hari had Rico Verhoeven uitgedaagd voor diens wereldtitel om zo voor eens en altijd de lopende vete tussen de twee vechters te beslechten. Echter moest Badr opgeven doordat hij na een welgemikte hoge trap richting het hoofd van Verhoeven verkeerd zijn enkel blesseerde.

ZIE OOK >> Badr Hari moet wederom geven in strijd tegen Rico Verhoeven

De wedstrijd werd gestopt omdat Badr niet meer verder kon vechten, de top atleet zat met tranen in de ogen op het canvas van de ring. Het leek een herhaling van het eerste gevecht tussen Badr en Verhoeven in 2016, die ook onderbroken werd doordat Badr zijn arm ernstig verwonde.

Zware enkel blessure

Op Instagram maakte de vechter vandaag zelf de status van zijn blessure bekend. "Veel dank aan het uitstekende medische team van Acibadem International Medical Center. Ze bevestigden me dat ik leed aan een enkelbandletsel. Na een paar weken rust en een rigoureus revalidatieproces ben ik terug om al onze doelstellingen te bereiken," zegt Badr.

Er werd direct na de wedstrijd al gesproken over een derde gevecht tussen Badr en Verhoeven, deze zal naar allen waarschijnlijkheid later dit jaar plaats gaan vinden. Dit zal voor de teleurgestelde fans opnieuw een kans zijn de twee kickboks giganten in actie te zien.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws