TOPCOACH: 'Jamal Ben Saddik kan Rico Verhoeven verslaan'
Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / TOPCOACH: ‘Jamal Ben Saddik kan Rico Verhoeven verslaan’

TOPCOACH: ‘Jamal Ben Saddik kan Rico Verhoeven verslaan’

Het moet voor Jamal Ben Saddik niet moeilijk zijn om GLORY Kickboxing kampioen Rico Verhoeven te verslaan. Zo zegt topcoach Ivan Hippolyte.

In de vechtersbazen Podcast van Maandag was Ivan Hippolyte te gast samen met een van zijn topvechters Donovan Wisse. Hippolyte is van mening dat Jamal Ben Saddik in staat moet zijn Rico Verhoeven te verslaan.

“Ik persoonlijk vindt dat Rico zijn vechtstijl altijd hetzelfde is. Als Jamal de wedstrijd naar zich toe wil trekken dan moet hij gewoon proberen het systeem van Rico heel snel te doorbreken. En Jamal is een type vechter die dat wel kan, “zegt Hippolyte.

De overstap van Murthel Groenhart

Wisse, die een van de toptalenten is binnen GLORY sprak openhartig over zijn positie binnen de organisatie. Zo zag hij een 4-mans toernooi met eerdere tegenstanders niet zitten, daar zou hij het risico lopen zijn nummer 1 positie te verliezen voor een titelgevecht tegen Kampioen Alex Pereira.

Ook de overstap van topkickbokser Murthel Groenhart van Mike’s Gym naar de sportschool van Hippolyte kwam ter sprake. Hippolyte verteld dat hij verbaast was en open en eerlijk met Groenhart heeft gesproken. “Ik wilde dat hij het goed afsloot met Mike, dat is gebeurd en toen is het bij elkaar gekomen,” zegt Hippolyte. Wil je meer horen en zien bekijk dan de Podcast.

Bekijk ook

Zorgen om bokskoning Tyson Fury! ‘Dit kan zo niet’ (video)

Als dit maar goed gaat

Rico Verhoeven: ‘Zo zou ik nooit vechten’ (video)

Rico is er zeker van zo zou hij nooit vechten

Mike Tyson tegen Jake Paul de ring in! ’40 miljoen te verdelen’

Mike Tyson en Jake Paul zijn akkoord

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page