TOPCOACH: 'Jamal Ben Saddik kan Rico Verhoeven verslaan'
Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / TOPCOACH: ‘Jamal Ben Saddik kan Rico Verhoeven verslaan’

TOPCOACH: ‘Jamal Ben Saddik kan Rico Verhoeven verslaan’

Het moet voor Jamal Ben Saddik niet moeilijk zijn om GLORY Kickboxing kampioen Rico Verhoeven te verslaan. Zo zegt topcoach Ivan Hippolyte.

In de vechtersbazen Podcast van Maandag was Ivan Hippolyte te gast samen met een van zijn topvechters Donovan Wisse. Hippolyte is van mening dat Jamal Ben Saddik in staat moet zijn Rico Verhoeven te verslaan.

“Ik persoonlijk vindt dat Rico zijn vechtstijl altijd hetzelfde is. Als Jamal de wedstrijd naar zich toe wil trekken dan moet hij gewoon proberen het systeem van Rico heel snel te doorbreken. En Jamal is een type vechter die dat wel kan, “zegt Hippolyte.

De overstap van Murthel Groenhart

Wisse, die een van de toptalenten is binnen GLORY sprak openhartig over zijn positie binnen de organisatie. Zo zag hij een 4-mans toernooi met eerdere tegenstanders niet zitten, daar zou hij het risico lopen zijn nummer 1 positie te verliezen voor een titelgevecht tegen Kampioen Alex Pereira.

Ook de overstap van topkickbokser Murthel Groenhart van Mike’s Gym naar de sportschool van Hippolyte kwam ter sprake. Hippolyte verteld dat hij verbaast was en open en eerlijk met Groenhart heeft gesproken. “Ik wilde dat hij het goed afsloot met Mike, dat is gebeurd en toen is het bij elkaar gekomen,” zegt Hippolyte. Wil je meer horen en zien bekijk dan de Podcast.

Bekijk ook

Canelo Alvarez vs Caleb Plant officieel voor 6 november

Canelo Álvarez, WBA/WBC/WBO Super middengewicht wereldkampioen, zal het opnemen tegen ongeslagen IBF Super middengewicht wereldkampioen Caleb Plant. De historische confrontatie zal plaatsvinden op zaterdag 6 november in de MGM Grand Garden Arena in Las Vegas.

De tandjes! UFC’er geeft update over kapot geslagen gebit (video)

De vechter leed een van de meest gruwelijke blessures

Topjudoka BEUKT zich naar winst in kickboks debuut (video)

Het gevecht ging over de volle drie ronden

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page