Top kickbokstalent Boapeah beukt rivaal 'KO': Fans uit hun dak (video)
Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / Top kickbokstalent Boapeah beukt rivaal ‘KO’: Fans uit hun dak (video)

Top kickbokstalent Boapeah beukt rivaal ‘KO’: Fans uit hun dak (video)

Belofte van het kickboksen Boapeah scoort 'KO' overwinning

Michael Boapeah boekte afgelopen zaterdag een stevige knock-out winst op zijn tegenstander Amir Al Amir. Wellicht nu nog actief als amateur lijkt het slechts een kwestie van tijd voordat Boapeah zijn opwachting zal maken bij een grote organisatie.

Michael Boapeah kan gezien worden als een van de talentvolste kickboksers uit het amateur circuit. Trainend onder de kundige begeleiding van Maikel Polanen die een aantal vechters bij grote internationale organisaties heeft zoals Glory en ONE Championship, wacht het talent met zekerheid een goede toekomst.

Topknokker

Afgelopen zaterdag tijdens RINGS in Mijdrecht liet Boapeah weer zien uit het goede kickboks hout te zijn gesneden. Al in de eerste ronde sneuvelde zijn tegenstander Al Amir door een stevige rechtse uppercut. De zaal reageerde uitzinnig op de overwinning van Boapeah, die vorig jaar oktober WFL kampioen en ONE championship vechter Santino Verbeek bij RINGS overblufte in een heftige strijd.

,,Michael Boapeah zal een naam zijn die de kickboks fans maar beter kunnen gaan onthouden”, zegt Maik Polanen. ,,Deze jongen heeft het in zich een grote naam te worden. ” Waarvan acte met zijn prestatie op Rings een van de grootste lokale kickboks en vechtsport organisaties

Bekijk ook

Badr Hari belooft hels gevecht tegen Overeem: 'Bereidt te sterven'

Badr Hari belooft hels gevecht tegen Overeem: ‘Bereidt te sterven’ (video)

Badr Hari zal op 8 oktober het beste van zichzelf geven in zijn gevecht tegen Alistair Overeem op Glory collision 4.

Glory Kickboxing voortaan te zien op videoland: ‘Einde PPV’

Glory Kickboxing voortaan te zien op videoland: ‘Einde PPV’

Glory Kickboxing kondigt vandaag aan dat de evenementen van de grootste kickboksorganisatie voortaan te zien zullen zijn via RTL/Videoland.

Ex-voetballer Andrew Mikkelsen mept rivaal KO! 'Trappen kan hij ook' (video)

Ex-voetballer mept rivaal KO! ‘Trappen kan hij ook’ (video)

Andrew Mikkelsen voormalig aftrap specialist bij het BYU Cougars footballteam nam zaterdag deel aan zijn vierde MMA-gevecht.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page