Top kickbokser krijgt €55.000 om zijn naam te veranderen
Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / Top kickbokser krijgt €55.000 om zijn naam te veranderen

Top kickbokser krijgt €55.000 om zijn naam te veranderen

De kickboksers in Thailand dragen alleen de meest exotische namen. Vaak gerelateerd aan een merk of sportschool waar zij trainen.

Namen als “Stamp Fartaix, Wondergirl Fairtex, Mongkolpetch Petchyindee Academy en zo kunnen we nog even doorgaan spreken tot de verbeelding. Haast voor de gemiddelde Europese fan niet uit te spreken laat staan te onthouden.

Kickbokser voorheen bekend als Sangmanee Klong SuanPluResort, die afgelopen vrijdag via een brute knock-out verslagen werd tijdens het ONE: No Surrender 3 event door Kulabdam Sor. Heeft zijn naam veranderd. Niet zomaar want voor niets gaat de zon op, ook in Thailand.

Verwarrende namen

Hij heet nu Sangmanee CafeMuayThai, hij kreeg er €55.000 voor van zijn nieuwe sponsor een nieuwe opgerichte koffieshop. Tevens vertegenwoordigd hij nu het koffiemerk MuayThai Saman Banyur.

Ziet u het al voor u dat Nederlandse vechters hun namen aan een merk verbinden. Rico “Muesli Zonnatura” Verhoeven of Badr “Mercedes Benz” Hari dit naar geland zij promotie maken voor dit soort merken. Of laten we het liever gewoon bij de namen zoals ze zijn.

Bekijk ook

Sportscholen open tot 8 uur ’s avonds! ‘Essentiële sector’

De sluiting is niet alleen een doorn in het oog van de sportschoolhouders

VIDEO! Kickbokser (15) overlijdt tijdens toernooi

Toch werd er besloten hem door te laten vechten.

Koekje van eigen deeg! UFC’er Jon Jones flink aangepakt

Soms kom je je gelijke tegen

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page