Top kickbokser Jorina Baars tekent bij ONE Championship Nieuws
Nieuws

Top kickbokser Jorina Baars tekent bij ONE Championship

Top kickbokser Jorina Baars tekent bij ONE Championship
Top kickbokser Jorina Baars tekent bij ONE Championship

De ongeslagen Nederlandse kickbokser lijkt het eerste vrouwelijke vedergewicht te worden in de selectie van de organisatie.

Baars heeft drie keer gevochten voor Bellator Kickboxing en heeft een indrukwekkende carrière. Zij is de huidige Lion Fight 147lbs-kampioen. Baars versloeg in 2014 op de voormalige UFC-vedergewichtkampioen Chris Cyborg in een kickbokswedstrijd.

In Nederland en ook internationaal was er haast geen tegenstander voor Baars te vinden. Er zou een gevecht komen met Anissa Haddaoui, welke een rematch zou moeten zijn maar deze ging tot tweemaal toe niet door.

Graag tegen Cris Cyborg

"Ik ben hier bij ONE Championship omdat de beste vechters ter wereld hier vechten. Het is een eer om onder zoveel legendes van vechtsporten te zijn. Ik wil vechten met de beste van de wereld en ik zal met iedereen vechten. Als de sterren op één lijn liggen, zou ik het niet erg vinden om weer tegen Cris Cyborg te vechten, "zegt Baars.

ZIE OOK >> Tarik Khbabez verslaat Anderson Silva in titanenstrijd

ONE Championship zet regelmatig het atoomgewicht en de lichtgewicht wedstrijden van vrouwen over het hele spectrum van Muay Thai, kickboksen en MMA neer. Er zijn ook een handvol vrouwelijke vlieggewicht-wedstrijden geweest, maar er is nog geen weltergewicht wedstrijd. Wanneer Baars haar ONE debuut maakt is nog onbekend.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws