Top kickbokser Errol Zimmerman: 'Badr gaat Rico slopen' Nieuws
Nieuws

Top kickbokser Errol Zimmerman: 'Badr gaat Rico slopen'

Top kickbokser Errol Zimmerman: 'Badr gaat Rico slopen'
Top kickbokser Errol Zimmerman: 'Badr gaat Rico slopen'

Hij bereidt zich voor op zijn comeback, top kickbokser Errol Zimmerman, VICE Sports interviewde de vechter over zijn plannen en meer.

Zimmerman was zeer lange tijd uit de roulatie, in een interview met VICE Sports sprak de zwaargewicht kickbokser over de reden, de toekomst en zijn geplande comeback. Vijf jaar geleden raakte hij geblesseerd tegen Rico Verhoeven die aankomende zaterdag tegenover Badr Hari staat in het Gelredome.

Zimmerman zegt over zijn blessure tegen VICE dat deze hem echt een paar stappen terug zette. Het koste hem zijn zelfvertrouwen en hij moest zijn angst overwinnen en zijn lichaam opnieuw te vertrouwen. "Na die blessure dacht ik eerst dat ik nooit meer zou kunnen lopen of kickboksen, "zegt Zimmerman.

Badr gaat Rico slopen

Toch wordt 2020 het jaar voor Zimmerman en hoopt hij de ring weer in te gaan. Hij vocht tegen grote namen en won zelfs tegen Verhoeven op knock-out. Op de vraag wie er zal winnen Badr of Verhoeven geeft Zimmerman de kaarten aan Badr.

LEES HIER>> Het complet interview van Vice met Errol Zimmerman

"Deze keer pakt Badr hem gegarandeerd. Kijk wat hij met Sem Schilt deed. Badr sloopte hem. Ik heb ook twee keer tegen Sem gevochten, dus ik weet wat voor kracht hij heeft. Als Badr het tegen hem kan, wie is Rico dan? Ik ben voor Badr, man. Ook al had Jamal (Ben Saddik, red) die kans nu eigenlijk moeten krijgen."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws