Top kickbokser Andy Souwer komt met online training video's Nieuws
Nieuws

Top kickbokser Andy Souwer komt met online training video's

Top kickbokser Andy Souwer komt met online training video's
Top kickbokser Andy Souwer komt met online training video's

Leren kickboksen vanuit je luie stoel, kickboks legende Andy Souwer maakt het mogelijk.

Nu is de term luie stoel in deze iets overdreven en moet je echt wel aan de bak als je de online kickboksen lessen van Andy Souwer gaat volgen. Souwer die bij diverse grote kickboks en MMA-organisaties heeft gevochten en onder contract staat bij ONE Championship start vanaf donderdag 23 januari met de online kickboks lessen.

"We beginnen met 10 video's waar geïnteresseerden zelfs kunnen aangeven wat zij willen leren, de bedoeling is uiteindelijk om honderden video's te maken van beginners tot gevorderden, zelfs sportscholen kunnen er hun voordeel mee doen,"zegt Souwer tegen onze redactie.

Ongekend populair

De video's zijn in het Nederlands en worden vertaald naar het Engels aangezien Souwer internationale bekendheid geniet als voormalig wereldkampioen. "Ik wil alle aspecten aan het bod brengen, kickboksen is meer dan simpelweg stoten en trappen, er zit meer achter en dat wordt ook behandeld in onze video's. "

Dat de video's een succes zullen worden twijfelt Souwer niet aan, "het kickboksen is inmiddels zo populair dat er animo genoeg zal zijn. " Overigens is het concept niet nieuw en brengt Kickboks en MMA-vechter Duane Ludwig al geruime tijd zijn Bang Muay Thai video's uit. Vanaf donderdag kun je de online video' s van de Andy Souwer Kickboxing University op Instagram volgen.

KLIK HIER VOOR DE ANDY SOUWER INSTRUCTIE VIDEO'S

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws