Top kickboks trainer Mike Passenier start Mike’s Gym Fight Academy Nieuws
Nieuws

Top kickboks trainer Mike Passenier start Mike’s Gym Fight Academy

Top kickboks trainer Mike Passenier start Mike’s Gym Fight Academy
Top kickboks trainer Mike Passenier start Mike’s Gym Fight Academy

Leren om mensen kickboksen bij te brengen is vanaf nu mogelijk bij Mike’s Gym Fight Academy.

Recentelijk startte Passenier de opleidingen bij Mike’s Gym Fight Academy. De top trainer die met een groot aantal bekende vechters grote successen haalde, zoals Badr Hari brengt zijn kennis over op aspirant kickboks trainers.

"Waar moet je aan werken. Waar hou je rekening mee hoe bereik je de top als trainer. Mike verteld er alles over tijdens onze level 1 opleiding. En uiteraard Kun je hem alles vragen, "staat te lezen op de Facebook pagina van Mike’s Gym Fight Academy.

Gedegen les geven

"Padstraining. Ook een onderdeel van onze level 1 opleiding kickbox trainer. Padholding vanuit MikesGym DNA om resultaten te optimaliseren is wat we je graag willen leren. En uiteraard doen we dat ook in onze ring waar vele kampioenen volgens dit principe zijn voorbereid op grote kampioenschappen, " valt er verder te lezen.

Dus voor diegene die goed beslagen ten ijs willen komen in het lesgeven, is het advies om contact op te nemen met Mike’s Gym Fight Academy te Oostzaan.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws