Titelgevecht: Murthel Groenhart vs Cedric Doumbe in december? – Vechtsport Info
Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / Titelgevecht: Murthel Groenhart vs Cedric Doumbe in december?

Titelgevecht: Murthel Groenhart vs Cedric Doumbe in december?

Tijdens zijn gastoptreden in de Podcast van Joe Rogan vertelde Doumbe dat hij verwacht in december in het Gelredome, Arnhem in de ring te staan.

Op de vraag wanneer hij weer zal vechten was Doumbe duidelijk tegen Rogan, “de events voor december zijn al volgeboekt, dus ik verwacht tijdens het event Rico vs. Badr de ring weer in te gaan. ” Als Doumbe december de rijst de vraag wie zijn tegenstander zal zijn, een van de kandidaten lijkt Murthel Groenhart.

Beide vechters zitten elkaar de afgelopen weken flink op de huid op social media. Groenhart en Doumbe stonden al eerder tegenover elkaar tijdens Glory 44: Chicago waar Groenhart won. Groenhart verloor de weltergewicht titel tegen Harut Grigorian tijdens Glory 50: Chicago.

Wie o wie?

Op Glory 64: Strasbourg won op zijn beurt Doumbe de titel van Grigorian, het is bekend dat Groenhart deze terug wil winnen. Echter staan in de ranking bij GLORY, Grigorian als #1 en Hamscha als #2 gerangschikt als uitdagers voor Doumbe. Maar een match tussen Groenhart en Doumbe is niet ondenkbaar.

ZIE OOK >> Internet oorlog Doumbe en Groenhart laait op

Naar verwachting zal er zeer binnenkort meer nieuws over de vechtkaart voor Rico vs. Badr naar buiten komen, het blijft dus nog even spannend wie tegen wie de ring zal betreden. Ongetwijfeld zal GLORY en een top event van willen maken met dito gevechten, een vent om naar uit te zien voor de fans.

Bekijk ook

7-seconden ‘KO’ in UFC-debuut: Vechter blesseert knie tijdens viering

Terrance McKinney had afgelopen nacht een top-debuut op UFC 263.

🎥 Scheids gooit handdoek uit ring: Weigert wedstrijd te stoppen

De scheidsrechter weigerde de wedstrijd te stoppen

📺 UFC Replay: Diaz faalt, Adesanya domineert en 1e Mexicaanse kampioen

Er stonden twee titels op het spel en de terugkeer van 'Badboy' Nate Diaz.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page