Titelgevecht GLORY 70: Murthel Groenhart vs. Cedric Doumbé Nieuws
Nieuws

Titelgevecht GLORY 70: Murthel Groenhart vs. Cedric Doumbé

Titelgevecht GLORY 70: Murthel Groenhart vs. Cedric Doumbé
Titelgevecht GLORY 70: Murthel Groenhart vs. Cedric Doumbé

Zij gaan elkaar voor de derde keer treffen, Murthel Groenhart vs. Cedric Doumbé.

Donderdag kondigde GLORY Kickboxing aan dat tijdens GLORY 70 welke gehouden wordt in het Franse Lyon, de Nederlandse top kickbokser Murthel Groenhart de Fransman Cedric Doumbé zal uitdagen voor diens weltergewicht wereldtitel.

GLORY 70 LYON vindt plaats op zaterdag 26 oktober in het Palais de Sport de Gerland in Lyon, Frankrijk. Persoonlijke en professionele rivaliteit ondersteunt de r wedstrijd tussen kampioen weltergewicht Cedric Doumbé en voormalig kampioen Murthel Groenhart.

Grote vijanden

Doumbé en Groenhart hebben een legendarische geschiedenis. Elk heeft een overwinning op de ander en de winnaar van hun GLORY 70-confrontatie loopt niet alleen weg met het wereldkampioenschap, maar ook als de winnaar van hun trilogie. De rivaliteit tussen de twee top weltergewichten begon met hun GLORY 28-ontmoeting in 2016, toen een toen onbekende Doumbé vechtfans schokte door Groenhart te verslaan in drie rondes.

Nu zijn de twee rivalen opnieuw op een ramkoers en zullen elkaar treffen in een beladen wedstrijd. “Cedric Doumbé en Murthel Groenhart hebben een van de sterkste rivaliteiten in de hele geschiedenis van deze sport. Er is een intense persoonlijke afkeer die bijdraagt ​​aan de professionele rivaliteit die zijn hoogtepunt in de ring zal behalen, "zei Marshall Zelaznik, CEO van GLORY.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws