Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / GLORY titelgevecht: Donegi Abena treft Artem Vakhitov in Parijs

GLORY titelgevecht: Donegi Abena treft Artem Vakhitov in Parijs

Titelgevecht GLORY 66: Nederlander Abena treft Rus Vakhitov

GLORY Kickboxing komt naar Parijs, Frankrijk op 22 juni aanstaande. Het nieuws werd vanavond naar buiten gebracht op de Franse televisie.

Het GLORY 66 evenement in het Zenith Parijs, zal maar liefst drie wereldtitel gevechten bevatten, waaronder de Nederlands-Surinaamse kickbokser Donegi Abena, deze zal het opnemen tegen de huidige lichtzwaargewicht kampioen de Rus Artem Vakhitov.

Abena is afkomstige van Mike’s Gym, Amsterdam, het laat onverlet te zeggen dat het super talent erop gebrand zal zijn de titel mee naar huis te nemen. Naast Abena zal de Fransman en Wereldkampioen weltergewicht Cedric Doumbé aantreden.

Rematch Doumbé en Nabiyev

Doumbé zet zijn titel op het spel in een rematch tegen Alim Nabiyev uit Azerbeidzjan. Doumbé schreef tijdens GLORY 64 in Straatsburg afgelopen maart de titel op zijn naam. De laatste ontmoeting tussen de twee resulteerde in een verlies voor Doumbé.

ZIE OOK >> Badr Hari verlengt contract bij GLORY Kickboxing

Bij de dames zal Anissa Meksen, de wereldkampioen super bantamgewicht, haar titel verdedigen tegen de winnaar van de partij tussen Sofia Olofsson en Cristi Brereton welke op GLORY 65 UTRECHT vrijdag 17 mei plaatsvindt.

Bekijk ook

Kickbokser Giorgio Petrosyan pakt 1 miljoen in ONE FC toernooi

Vandaag tijdens het 100ste kickboks event van ONE Championship, pakte Giorgio Petrosyan met zijn winst op tegenstander Samy Sana 1 miljoen dollar.

Enfusion kampioen Tayfun Ozcan: ‘Ik wil de GLORY titel van Marat Grigorian’

Zaterdagavond prolongeerde GLORY lichtgewicht kampioen Marat Grigorian in Düsseldorf zijn wereldtitel tegen Tyjani Beztati.

Zorgen om Rico Verhoeven: Wordt er nog wel getraind?

Op 21 december staat Rico Verhoeven in de ring tegen Badr Hari in het Gelredome te Arnhem.