Titelgevecht toegevoegd aan Enfusion Eindhoven Nieuws
Nieuws

Titelgevecht toegevoegd aan Enfusion Eindhoven

Titelgevecht toegevoegd aan Enfusion Eindhoven
Titelgevecht toegevoegd aan Enfusion Eindhoven

Op 29 februari 2020 zal tijdens het Enfusion Eindhoven event, een titelgevecht plaatsvinden tussen Ibrahim El Boustati en Khalid El Bakouri.

RingFight Promotions maakte de partij zondag bekend op haar Facebook. "Ibrahim El Boustati doet een gooi naar de wereldtitel 85kg. Naar eigen zeggen is dit ''ZIJN'' wereldtitel en heeft hij deze titel voor een korte periode uitgeleend aan Khalid El Bakouri. "luidt de aankondiging.

Harde knokkers

De titel is nu in handen van El Bakouri die eerder dit jaar de Enfusion wereldkampioen werd. RingFight meldt: "Of het nu een invalpartij betreft, of de optie om een partij in een zwaardere gewichtsklasse te draaien of eventueel zijn titel voor een zoveelste keer te verdedigen. Het maakt hem echt niet uit! "

Dat de partij tussen El Boustati en El Bakouri een spektakel zal opleveren staat buiten kijf, El Boustati heeft een succesvolle comeback in Antwerpen achter de rug en maakte daar korte metten met zijn tegenstander. El Bakouri op zijn beurt heeft nog een appeltje te schillen met El Boustati en kan niet wachten om de rekening te vereffenen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws