'Tijd voor wraak!' Glory belooft Tavares titelgevecht Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

'Tijd voor wraak!' Glory belooft Tavares titelgevecht

'Tijd voor wraak!' Glory belooft Tavares titelgevecht

Luis Tavares is een titelgevecht beloofd tegen de lichtzwaargewicht kampioen Artem Vakhitov. Voor de Nederlander een kans op wraak in een welverdiende herkansing tegen de Rus. Naar het er nu uitziet zullen de twee elkaar in januari of februari volgend jaar treffen.

De vete tussen Tavares en Vakhitov dateert terug tot Juli 2013 toen de twee vechters tegenover elkaar stonden op Glory 9: New York. De Rus kreeg Tavares knock-out met een stoot naar het lichaam. Het enige KO-verlies van Tavares in diens carrière.

Eindelijk wraak

Tavares zint al jaren op wraak en ziet nu zijn wens in vervulling gaan. Op Instagram deelt de topatleet het goede nieuws vandaag.

,,Wereldtitel gevecht komt er aan tegen Artem Vakhitov. Mijn team werd vandaag ingelicht door Glory Kickboxing", schrijft Tavares. Veel respect voor de kampioen maar het is tijd mijn enige KO-verlies ooit te wreken. "

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws