Ticket maffia: GLORY 'blokkeert' tickets Rico vs Badr Nieuws
Nieuws

Ticket maffia: GLORY 'blokkeert' tickets Rico vs Badr

Ticket maffia: GLORY 'blokkeert' tickets Rico vs Badr
Ticket maffia: GLORY 'blokkeert' tickets Rico vs Badr

Aan de rematch tussen Rico Verhoeven en Badr Hari valt veel geld te verdienen, niet alleen voor de direct betrokkenen.

De zogenaamde 'ticket maffia' slaat haar slag rondom het groots aangekondigde evenement op 21 december aanstaande. Echter blokkeert GLORY Kickboxing een groot aantal tickets. De organisatie heeft een vermoeden dat deze voor de doorverkoop bestemd waren.

Niet alleen na de aankondiging van de publieke verkoop woensdag liep het storm maar ook in de voorregistratie. De server van GLORY Kickboxing lag er zelfs even uit, zo groot is de animo voor het gevecht tussen Verhoeven en Badr.

Niets tegen te doen

Naar verluidt zijn er in de doorverkoop al kaarten voor Rico vs Badr 2 te koop voor grote bedragen, voor kaarten die normaal 150 euro kosten, wordt een prijs van 748 euro gevraagd in dit geval op de tweedehands handel site Marktplaats.

Het doorverkopen van tickets is lucratieve handel, er worden vaak woekerprijzen gevraag en ook betaald, maar er lijkt haast niets tegen te doen. Grote platformen als Marktplaats beschermen zelfs de wederverkopers aldus BNR.nl

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws