Terugkeer topkickbokser Badr Hari pas na de ramadan Nieuws
Nieuws

Terugkeer topkickbokser Badr Hari pas na de ramadan

Terugkeer topkickbokser Badr Hari pas na de ramadan
Terugkeer topkickbokser Badr Hari pas na de ramadan

Herstellende van zijn blessure opgelopen tegen Rico Verhoeven in december 2019, hopen de fans op een snelle terugkeer van Badr naar de ring.

Volgens dagblad de Telegraaf wordt een terugkomst naar de ring niet eerder verwacht dan na mei dit jaar, na afloop van de heilige maand ramadan.

De ramadan loopt dit jaar van donderdag 23 april tot zaterdag 23 mei, de verwachting is dat Badr zich snel weer meldt bij trainer-coach Mike Passenier om de trainingen op te pakken.

Tegenstanders

Een directe rematch met GLORY Kampioen Verhoeven zal er niet in zitten, Badr zal om in het ritme terug te komen eerst andere zwaargewichten tegenover zich zien zo wordt verwacht. Namen als de Fransman Patrice Quarteron en de Belgisch-Marokkaanse Jamal Ben Saddik worden dan ook genoemd.

GLORY Kickboxing heeft behalve haar aankomende event in Utrecht later deze maand nog geen verdere matches of evenementen aangekondigd, in de lijn der verwachting ligt dat dit na of tijdens de wedstrijden in Utrecht zal plaatsvinden.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws