Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / 🇲🇦 Terugkeer Badr Hari tijdens GLORY 76 Antwerpen?

🇲🇦 Terugkeer Badr Hari tijdens GLORY 76 Antwerpen?

Terugkeer Badr Hari tijdens GLORY 76 Antwerpen?

Donderdag maakte GLORY Kickboxing bekend dat op 28 maart in de AED studio in Antwerpen GLORY 76 plaats zal vinden.

Het hoofdgevecht dat is aangekondigd zal zijn tussen Cédric Doumbé die zijn weltergewicht titel op het spel zet tegen Murthel Groenhart. De twee kickboksers hebben nog wat te vereffen met elkaar in wat beloofd een ware old school kickboks wedstrijd te worden.

Met de aankondiging wordt de spanning onder de kickboks en GLORY fans flink verhoogt. Er wordt dan ook al flink gespeculeerd wie er verder nog op de GLORY 76 vechtkaart geplaatst gaan worden. Een voor de hand liggende naam is die van de Belgisch-Marokkaanse Jamal Ben Saddik, deze verlengde onlangs zijn contract met GLORY.

Het moet kunnen

Ook wordt er gehoopt dat kickbokslegende Badr Hari zijn comeback maakt na zijn blessure die hij opliep tegen GLORY wereldkampioen Rico Verhoeven op 21 december in het Gelredome te Arnhem. De die hard fans zijn zelf al aan de match-making begonnen en voorzien zelfs een treffen tussen Badr en Ben Saddik.

Op zich geen gekke gedachte aan ezien beide kickboksers voor een aantal gevechten hebben bijgetekend, voor de vecht fans absoluut een top gevecht. Technisch zou het ook mogelijk moeten zijn, qua herstel van Badr. Er wordt in ieder geval met spanning uitgekeken naar de rest van GLORY 76 fight card.

Bekijk ook

EXPERTS: Rico Verhoeven vs Jamal Ben Saddik in september

September wordt als meest voor de hand liggende datum genoemd

GLORY 76 Antwerpen: Junior Tafa treft Martin Pacas

Eerder melde onze redactie al dat er voor het GLORY Kickboxing

10-jarige kickbokser Amira Tahri krijgt eigen tv documentaire

De 10-jarige kickbokster Amira Tahr