?? Terugkeer Badr Hari tijdens GLORY 76 Antwerpen? Nieuws
Nieuws

?? Terugkeer Badr Hari tijdens GLORY 76 Antwerpen?

?? Terugkeer Badr Hari tijdens GLORY 76 Antwerpen?
?? Terugkeer Badr Hari tijdens GLORY 76 Antwerpen?

Donderdag maakte GLORY Kickboxing bekend dat op 28 maart in de AED studio in Antwerpen GLORY 76 plaats zal vinden.

Het hoofdgevecht dat is aangekondigd zal zijn tussen Cédric Doumbé die zijn weltergewicht titel op het spel zet tegen Murthel Groenhart. De twee kickboksers hebben nog wat te vereffen met elkaar in wat beloofd een ware old school kickboks wedstrijd te worden.

Met de aankondiging wordt de spanning onder de kickboks en GLORY fans flink verhoogt. Er wordt dan ook al flink gespeculeerd wie er verder nog op de GLORY 76 vechtkaart geplaatst gaan worden. Een voor de hand liggende naam is die van de Belgisch-Marokkaanse Jamal Ben Saddik, deze verlengde onlangs zijn contract met GLORY.

Het moet kunnen

Ook wordt er gehoopt dat kickbokslegende Badr Hari zijn comeback maakt na zijn blessure die hij opliep tegen GLORY wereldkampioen Rico Verhoeven op 21 december in het Gelredome te Arnhem. De die hard fans zijn zelf al aan de match-making begonnen en voorzien zelfs een treffen tussen Badr en Ben Saddik.

Op zich geen gekke gedachte aan ezien beide kickboksers voor een aantal gevechten hebben bijgetekend, voor de vecht fans absoluut een top gevecht. Technisch zou het ook mogelijk moeten zijn, qua herstel van Badr. Er wordt in ieder geval met spanning uitgekeken naar de rest van GLORY 76 fight card.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws