Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / Tegenvaller: K-1 toernooi voor de jeugd afgelast

Tegenvaller: K-1 toernooi voor de jeugd afgelast

Tegenvaller: K-1 toernooi voor de jeugd afgelast

Het langverwachte K-1 toernooi voor de jeugd is helaas afgelast, deze zou volgend weekend gehouden worden in Noordwijkerhout.

Via Facebook laat de organisatie weten dat het K-1 toernooi voor de jeugd geen doorgang kan hebben doordat op het laatste moment de gemeente de vergunning om onduidelijke redenen niet verstrekt.

Dit is een flinke tegenvaller voor de organisatie en de vechters die zich massaal hadden aangemeld, de aanmeldingen liepen in de honderdtallen. In de reacties onder de post op Facebook is de teleurstelling dan ook groot, men vraagt zich af waarom de gemeente dwars ligt.

Vergoedingen

De locatie Sporthal de Schelft, waar het toernooi gehouden zou worden is al jarenlang het toneel van andere kickboks events. De organisatie vindt het zeer vervelend dat dit gebeurt en zal de vechters het inschrijfgeld dan ook terug storten.

Het zou voor de eerste keer in Nederland zijn dat een officieel K-1 toernooi voor de jeugd gehouden zou worden. Dit prestigieuze toernooi zou voor veel jeugdvechters goed hebben gestaan op hun vecht C.V. Of er nogmaals een K-1 jeugd event georganiseerd gaat worden is nog niet bekend.

Bekijk ook

Nederlandse kickbokser in ‘9 minuten gevecht zonder jury’

De bekende Nederlands-Congolese kickbokser Chris Ngimbi, staat 27 oktober voor een grote uitdaging.

Gruwelijke armbreuk leidt tot zware knock-out (video)

Dat vechtsporten niet onderschat moeten worden, blijkt uit het Muaythai gevecht tussen de Thaise vechters Kingsanglek en Salatan.

Kickboks legende Peter Aerts: ‘Vriendjespolitiek bij GLORY’

Hij is een van de grootste kickboks legendes ter wereld, Peter Aerts en hij steekt zijn mening niet onder stoelen of banken als het om de sport gaat.