Tegenvaller: K-1 toernooi voor de jeugd afgelast - Vechtsport Info
Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / Tegenvaller: K-1 toernooi voor de jeugd afgelast

Tegenvaller: K-1 toernooi voor de jeugd afgelast

Tegenvaller: K-1 toernooi voor de jeugd afgelast

Het langverwachte K-1 toernooi voor de jeugd is helaas afgelast, deze zou volgend weekend gehouden worden in Noordwijkerhout.

Via Facebook laat de organisatie weten dat het K-1 toernooi voor de jeugd geen doorgang kan hebben doordat op het laatste moment de gemeente de vergunning om onduidelijke redenen niet verstrekt.

Dit is een flinke tegenvaller voor de organisatie en de vechters die zich massaal hadden aangemeld, de aanmeldingen liepen in de honderdtallen. In de reacties onder de post op Facebook is de teleurstelling dan ook groot, men vraagt zich af waarom de gemeente dwars ligt.

Vergoedingen

De locatie Sporthal de Schelft, waar het toernooi gehouden zou worden is al jarenlang het toneel van andere kickboks events. De organisatie vindt het zeer vervelend dat dit gebeurt en zal de vechters het inschrijfgeld dan ook terug storten.

Het zou voor de eerste keer in Nederland zijn dat een officieel K-1 toernooi voor de jeugd gehouden zou worden. Dit prestigieuze toernooi zou voor veel jeugdvechters goed hebben gestaan op hun vecht C.V. Of er nogmaals een K-1 jeugd event georganiseerd gaat worden is nog niet bekend.

Bekijk ook

Zorgen om bokskoning Tyson Fury! ‘Dit kan zo niet’ (video)

Als dit maar goed gaat

Rico Verhoeven: ‘Zo zou ik nooit vechten’ (video)

Rico is er zeker van zo zou hij nooit vechten

Mike Tyson tegen Jake Paul de ring in! ’40 miljoen te verdelen’

Mike Tyson en Jake Paul zijn akkoord

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page