Tegenstander Santino Verbeek: 'ik sla hem knock-out' Nieuws
Nieuws

Tegenstander Santino Verbeek: 'ik sla hem knock-out'

Tegenstander Santino Verbeek: 'ik sla hem knock-out'
Tegenstander Santino Verbeek: 'ik sla hem knock-out'

Op vrijdag 6 september maakt de Nederlandse top kickbokser Santino Verbeek zijn debuut bij de grootste vechtsport organisatie in Azië, ONE Championship.

Ho Chi Minh City, Vietnam zal het decor zijn voor de strijd tussen Verbeek en de Engelsman Juan Cervantes, ook hij maakt zijn debuut bij ONE dus zal er alles aan gelegen zijn te winnen en een goede eerste indruk achter te laten. Echter is Cervantes overtuigd te zegevieren.

De reputatie van Verbeek streeft hem vooruit net als het feit dat het Nederlandse kickboksen hoog aangeschreven staat, Cervantes zal dan ook op zijn hoede zijn. "Ik heb hem in de gaten gehouden en hij is sterk, precies wat je zou verwachten van een Nederlandse vechter," zegt Cervantes desgevraagd.

Zelfde routine

"In elk gevecht doet hij hetzelfde, dus ik weet een beetje wat ik kan verwachten, maar hij is meedogenloos. Ik heb gevechten gezien waarbij hij eruit ziet alsof hij verslapt, maar als hij in vorm is, ziet hij er goed geconditioneerd uit en zet hij een echt stevig tempo neer. Hij vecht altijd vooruit en heeft een slopend ritme."

ZIE OOK >> WFL Kampioen Santino Verbeek tekent bij ONE FC

Dat slopende ritme komt niet vanzelf, immers is kickboks legende een van de mensen achter Verbeek, deze traint hem om te winnen. Toch zegt Cervantes te gaan winnen van Verbeek: "Ik win! Ik wil hem knock-out slaan, maar hij ziet er stoer uit, dus het zal niet gemakkelijk zijn om hem te stoppen, dus ik win op punten of door een knock-out."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws