Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / Tegenstander: ‘Badr zal het opgeven, hij maakt geen gevecht af’

Tegenstander: ‘Badr zal het opgeven, hij maakt geen gevecht af’

Benny Adegbuyi: 'Badr is een opgever en maakt geen gevecht af'

Benjamin Adegbuyi is er heilig van overtuigd dat hij Badr Hari zal verslaan op 19 december. De Roemeen denkt dat hij daar niet veel moeite voor hoeft te doen.

Tijdens de persconferentie deze week tussen Badr Hari en Benjamin Adegbuyi vielen harde woorden. Waar Badr het duidelijk maakte dat het geen spelletje is maar serieuze business, leek Adegbuyi het iets minder zwaar te nemen. En zeker te zijn dat hij zal winnen zonder teveel moeite.

Knock-out

Todd Grisham die de persconferentie leidde confronteerde Adegbuyi met een eerdere uitspraak die de Roemeen deed over kickbokslegende Badr. ,,Jij zegt dat je Badr graag knock-out wilt slaan. Maar dat dit niet gaat lukken omdat hij altijd opgeeft”, vroeg Grisham.

,,Badr zal het opgeven, hij weet altijd een manier te vinden om op te geven. en maakt geen gevecht af”, aldus een een vastberaden Adegbuyi. Deze relateert zijn uitspraken aan de laatste twee wedstrijden van Badr tegen Rico Verhoeven. Beide keren viel Badr uit door een ongelukkige blessure. En verloor hier door de partijen.

We gaan het zien

Badr’s reactie was zoals verwacht. ,,Ik zie dat hij (Adegbuyi) mij al jaren volgt. Dan heeft hij gezien tegen wie ik allemaal heb gevochten”, aldus Badr. Die enkele namen noemde van tegenstanders die het moesten afleggen tegen de legende.

,,We zullen zien wie er opgeeft, deze jongen is makkelijk geld verdienen voor mij volgende week. Als een wandeling in het park”, zegt Badr. Een ding is zeker de wedstrijd belooft een stevige te worden. Die door velen gezien wordt als het gevecht van het jaar.

Bekijk ook

Regball: Worstel-basketballen op z’n Russisch (video)

Nog nooit van Regball gehoord een combinatie van Basketbal en worstelen, dan heb je wat ...

GLORY zoekt tegenstander voor kampioen Rico Verhoeven

Rico Verhoeven is nog steeds ongeslagen als kampioen bij GLORY Kickboxing. Velen hebben getracht de ...

‘JA MAMA’: Vechter belt moeder midden in wedstrijd (video)

Als je denkt alles al eens gezien te hebben dan heb je het mis. Tijdens ...

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page