Tegenstander: ‘Badr zal het opgeven, hij maakt geen gevecht af’ – Vechtsport Info
Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / Tegenstander: ‘Badr zal het opgeven, hij maakt geen gevecht af’

Tegenstander: ‘Badr zal het opgeven, hij maakt geen gevecht af’

Benny Adegbuyi: 'Badr is een opgever en maakt geen gevecht af'

Benjamin Adegbuyi is er heilig van overtuigd dat hij Badr Hari zal verslaan op 19 december. De Roemeen denkt dat hij daar niet veel moeite voor hoeft te doen.

Tijdens de persconferentie deze week tussen Badr Hari en Benjamin Adegbuyi vielen harde woorden. Waar Badr het duidelijk maakte dat het geen spelletje is maar serieuze business, leek Adegbuyi het iets minder zwaar te nemen. En zeker te zijn dat hij zal winnen zonder teveel moeite.

Knock-out

Todd Grisham die de persconferentie leidde confronteerde Adegbuyi met een eerdere uitspraak die de Roemeen deed over kickbokslegende Badr. ,,Jij zegt dat je Badr graag knock-out wilt slaan. Maar dat dit niet gaat lukken omdat hij altijd opgeeft”, vroeg Grisham.

,,Badr zal het opgeven, hij weet altijd een manier te vinden om op te geven. en maakt geen gevecht af”, aldus een een vastberaden Adegbuyi. Deze relateert zijn uitspraken aan de laatste twee wedstrijden van Badr tegen Rico Verhoeven. Beide keren viel Badr uit door een ongelukkige blessure. En verloor hier door de partijen.

We gaan het zien

Badr’s reactie was zoals verwacht. ,,Ik zie dat hij (Adegbuyi) mij al jaren volgt. Dan heeft hij gezien tegen wie ik allemaal heb gevochten”, aldus Badr. Die enkele namen noemde van tegenstanders die het moesten afleggen tegen de legende.

,,We zullen zien wie er opgeeft, deze jongen is makkelijk geld verdienen voor mij volgende week. Als een wandeling in het park”, zegt Badr. Een ding is zeker de wedstrijd belooft een stevige te worden. Die door velen gezien wordt als het gevecht van het jaar.

Bekijk ook

Trainer sloeg vechter 20 minuten per dag: ‘Daar wordt hij hard van’

De praktijken van Fabia zijn een van de vreemdste verhalen in MMA van de afgelopen maanden.

The return of The Modern Day Maharaja en Voodoo

India schudt wederom om zijn grondvesten en dit keer vanwege de vele WWE fans die hun favoriete wrestler afgelopen nacht op WWE RAW zagen terugkeren.

Laatste kans: UFC geeft Donald Cerrone nog 1 gevecht

Donald Cerrone's laatste dagen lijken geteld bij de UFC

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page