Tegenstander: 'Badr zal het opgeven, hij maakt geen gevecht af' Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Tegenstander: 'Badr zal het opgeven, hij maakt geen gevecht af'

Tegenstander: 'Badr zal het opgeven, hij maakt geen gevecht af'
Tegenstander: 'Badr zal het opgeven, hij maakt geen gevecht af'

Benjamin Adegbuyi is er heilig van overtuigd dat hij Badr Hari zal verslaan op 19 december. De Roemeen denkt dat hij daar niet veel moeite voor hoeft te doen.

Tijdens de persconferentie deze week tussen Badr Hari en Benjamin Adegbuyi vielen harde woorden. Waar Badr het duidelijk maakte dat het geen spelletje is maar serieuze business, leek Adegbuyi het iets minder zwaar te nemen. En zeker te zijn dat hij zal winnen zonder teveel moeite.

Knock-out

Todd Grisham die de persconferentie leidde confronteerde Adegbuyi met een eerdere uitspraak die de Roemeen deed over kickbokslegende Badr. ,,Jij zegt dat je Badr graag knock-out wilt slaan. Maar dat dit niet gaat lukken omdat hij altijd opgeeft", vroeg Grisham.

,,Badr zal het opgeven, hij weet altijd een manier te vinden om op te geven. en maakt geen gevecht af", aldus een een vastberaden Adegbuyi. Deze relateert zijn uitspraken aan de laatste twee wedstrijden van Badr tegen Rico Verhoeven. Beide keren viel Badr uit door een ongelukkige blessure. En verloor hier door de partijen.

We gaan het zien

Badr's reactie was zoals verwacht. ,,Ik zie dat hij (Adegbuyi) mij al jaren volgt. Dan heeft hij gezien tegen wie ik allemaal heb gevochten", aldus Badr. Die enkele namen noemde van tegenstanders die het moesten afleggen tegen de legende.

,,We zullen zien wie er opgeeft, deze jongen is makkelijk geld verdienen voor mij volgende week. Als een wandeling in het park", zegt Badr. Een ding is zeker de wedstrijd belooft een stevige te worden. Die door velen gezien wordt als het gevecht van het jaar.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws