TEGENSTANDER BADR HARI IS ER KLAAR MEE: 'Het wachten moe' Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

TEGENSTANDER BADR HARI IS ER KLAAR MEE: 'Het wachten moe'

TEGENSTANDER BADR HARI IS ER KLAAR MEE: 'Het wachten moe'

Terwijl flink doortraint en zich paraat houdt om ieder ogenblijk opgeroepen te worden. Lijkt zijn tegenstander Adegbuyi er goed klaar mee te zijn. Via Instagram laat hij dan ook zijn frustratie doorklinken. "Moe van het wachten … Kan niet wachten om weer op het goede spoor te komen, hard te trainen en de ring in te gaan!"

Coronapandemie

Wanneer het gevecht tussen Badr en Adegbuyi plaats zal vinden laat zich raden. GLORY heeft in tegenstelling tot een aantal andere grote vechtsport organisaties tot op heden geen plannen gepresenteerd. UFC gaat door met organiseren en Top Rank bracht dinsdag het live boksen weer terug.

De van oorsprong Nederlandse kickboks organisatie Enfusion kwam recentelijk met een heel strijd plan om vanaf september events te organiseren.

Kom met iets

Als grootste vechtsport organisatie zou men verwachten dat nu na een aantal maanden eens iets van een strijdplan zou worden gepresenteerd. Maar niets van dit alles. Inmiddels zijn er flinke verschuivingen van voormalige GLORY kickboksers die overstappen naar bijvoorbeeld ONE Championship. ONE zal naar verwachting snel de events hervatten.

Kickboks fans hopen op korte termijn iets te horen van GLORY. "De boel ligt nu al een tijd stil, laat ze met iets komen, de rest doet het ook, " is te lezen als reactie op een post over GLORY events. Nu de vechters het wachten ook al moe lijken komt er hopelijk snel nieuws.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws