TEGENSTANDER BADR HARI IS ER KLAAR MEE: ‘Het wachten moe’ – Vechtsport Info
Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / TEGENSTANDER BADR HARI IS ER KLAAR MEE: ‘Het wachten moe’

TEGENSTANDER BADR HARI IS ER KLAAR MEE: ‘Het wachten moe’

Badr Hari en Benjamin Adegbuyi stonden gepland te vechten op 20 juni tijdens GLORY 78 in Rotterdam. Echter werd door de coronapandemie de boel afgeblazen.

Terwijl flink doortraint en zich paraat houdt om ieder ogenblijk opgeroepen te worden. Lijkt zijn tegenstander Adegbuyi er goed klaar mee te zijn. Via Instagram laat hij dan ook zijn frustratie doorklinken. “Moe van het wachten … Kan niet wachten om weer op het goede spoor te komen, hard te trainen en de ring in te gaan!”

Coronapandemie

Wanneer het gevecht tussen Badr en Adegbuyi plaats zal vinden laat zich raden. GLORY heeft in tegenstelling tot een aantal andere grote vechtsport organisaties tot op heden geen plannen gepresenteerd. UFC gaat door met organiseren en Top Rank bracht dinsdag het live boksen weer terug.

De van oorsprong Nederlandse kickboks organisatie Enfusion kwam recentelijk met een heel strijd plan om vanaf september events te organiseren.

Kom met iets

Als grootste vechtsport organisatie zou men verwachten dat nu na een aantal maanden eens iets van een strijdplan zou worden gepresenteerd. Maar niets van dit alles. Inmiddels zijn er flinke verschuivingen van voormalige GLORY kickboksers die overstappen naar bijvoorbeeld ONE Championship. ONE zal naar verwachting snel de events hervatten.

Kickboks fans hopen op korte termijn iets te horen van GLORY. “De boel ligt nu al een tijd stil, laat ze met iets komen, de rest doet het ook, ” is te lezen als reactie op een post over GLORY events. Nu de vechters het wachten ook al moe lijken komt er hopelijk snel nieuws.

Bekijk ook

Sneller dan het licht: Tyson Fury toont handsnelheid

Tyson Fury bereidt zich voor op zijn eerste wedstrijd tegen zijn landgenoot Anthony Joshua

BREAKING: Poirier vs McGregor officieel voor 10 juli

Conor McGregor en Dustin Poirier zullen dan toch echt de UFC-kooi in gaan tegen elkaar.

‘Hersenloze’: bekende MMA-scheidsrechter maakte grote fout

John McCarthy de bekende MMA-scheidsrechter heeft flink wat commentaar op een van zijn collega's.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page