‘Tarik was klaar om te vechten tegen Rico, politieke onzin gooide roet in het eten’ – Vechtsport Info
Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / ‘Tarik was klaar om te vechten tegen Rico, politieke onzin gooide roet in het eten’

‘Tarik was klaar om te vechten tegen Rico, politieke onzin gooide roet in het eten’

'Tarik was klaar om te vechten tegen Rico, politieke onzin gooide roet in het eten'

Tarik “the Tank” Khabez zou een gevecht aangaan met Rico Verhoeven. Na het afzeggen door Jamal Ben Saddik. Echter ging het niet door en is gekozen voor een andere vechter. Trainer/coach Mark Polanen uit zijn gevoelens over de gang van zaken vanavond op Instagram.

Ben Saddik zegde af vanwege een zware rugblessure. Dit liet GLORY zonder tegenstander. Echter gun de organisatie snel op zoek naar een vervanger. Khabez was een goede optie. Echter koos GLORY voor een andere optie.

Zoektocht

,,Tarik “the Tank” Khabez zou op 30 januari zijn debuut hebben gemaakt bij Glory. Glory had de moeilijke taak om een ​​capabele tegenstander te vinden en na een paar mogelijke opties die werden geannuleerd werd dit uiteindelijk gevonden in Plazibat”, schrijft Polanen.

,,Toen Tarik al in volle training was, 14 dagen voor het gevecht, hoorden we dat Plazibat niet kon vechten, dus het werd geannuleerd !! Opnieuw begon de zoektocht naar een andere capabele tegenstander maar helaas zonder geluk.”

Klaar om te vechten

“We hadden geen andere keus dan dit te accepteren en Tarik legde al zijn aandacht weer op zijn nieuwe carrière als brandweerman. Tot gisteren 18 januari … kregen we een telefoontje of Tarik bereid was om tegen Rico te vechten toen zijn tegenstander zich terugtrok. “

,,Ons antwoord was onmiddellijk JA, Tarik was klaar om weer te vechten! Gezien hun beide vechtstijlen zou dit gevecht een explosief gevecht zijn geweest dat het publiek graag had willen zien en een echte aanwinst voor Pay Per View. “

Politieke onzin

,,De Glory-fotograaf kwam vandaag naar de sportschool en we geloofden echt dat Glory het gevecht tussen Khabez VS Verhoeven zou laten plaatsvinden, maar helaas zorgden andere krachten en veel politieke onzin ervoor dat de organisatie een andere tegenstander koos. “

,,We begrijpen niet waarom een ​​organisatie niet zou kiezen voor een gevecht dat spectaculair zou zijn, ongeacht de uitkomst. Voorlopig is Tarik klaar met vechten en concentreert hij zich op andere belangrijke dingen … Het is wat het is en het ligt niet in onze macht om iets te veranderen. De politiek koos voor andere …” Aldus Polanen.

🔽 ZIE OOK 🔽

Bekijk ook

GENADE! Deze rivalen spaarde UFC-ster Khabib voor ernstig letsel

Ex-UFC-kampioen Khabib onthult dat hij met een aantal tegenstanders hij 'heel voorzichtig' was om deze niet permanent te beschadigen.

Anthony Joshua: ‘Het gevecht met Tyson Fury komt er, wat er ook gebeurt’

Bepaalt blij is Joshua niet met Fury en vindt dat deze en zijn team de complete bokswereld in haar hemd heeft laten staan.

RIVALEN OPGEPAST! Hier komt UFC-ster SPEEDY McGregor

Conor McGregor staat over een kleine maand tegenover Dustin Poirier in de UFC kooi.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page