Tarik Khbabez verliest strijd om ONE Championship wereldtitel Nieuws
Nieuws

Tarik Khbabez verliest strijd om ONE Championship wereldtitel

Tarik Khbabez verliest strijd om ONE Championship wereldtitel
Tarik Khbabez verliest strijd om ONE Championship wereldtitel

zaterdag in Beijing China tijdens ONE Championship Age Of Dragons, zag Tarik Khbabez de licht zwaargewicht wereldtitel helaas aan zich voorbij zag gaan.

De Marokkaans- Nederlandse Khbabez begon op 6-jarige leeftijd in karate te trainen en hij voegde al snel boksen toe aan zijn arsenaal. Gedreven door een competitieve brand, stopte Khbabez met school toen hij 16 werd, wijdde zich aan het nastreven van zijn dromen van internationale glorie als een professionele kickbokser.

Ongeslagen

In Beijing stond Khbabez tegenover Roman Kryklia, de vechter uit Oekraïne heeft net als Khbabez een gedegen vergelijkbare achtergrond in de vechtsport. Khbabez heeft een ongeslagen status bij ONE die hij tegen Kryklia Doorbroken ziet.

ZIE OOK >> Tarik Khbabez zet ongeslagen winstreeks voort

Khbabez traint onder Maikel Polanen bij ARJ Trainingen. Ondanks het feit dat hij pas in de twintig is, heeft hij een uitstekend record van meer dan 40 overwinningen samengesteld, waarvan meer dan de helft via verbluffende knock-outs om onderweg talloze wereldtitels te veroveren.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws