TARIK KHBABEZ: 'Ik kom voor Rico Verhoeven en Badr Hari' Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

TARIK KHBABEZ: 'Ik kom voor Rico Verhoeven en Badr Hari'

TARIK KHBABEZ: 'Ik kom voor Rico Verhoeven en Badr Hari'
TARIK KHBABEZ: 'Ik kom voor Rico Verhoeven en Badr Hari'

Vrijdag maakte Glory Kickboxing bekend dat voormalige ONE Championship vechter Tarik Khbabez bij de organisatie heeft getekend.

Tarik Khbabez, die bekend staat als een harde knokker is een goede toevoeging voor de zwaargewicht divisie bij GLORY. Head of Talent van GLORY Robbie Timmers zegt over de aankoop van Khbabez: “Onze zwaargewicht divisie stond al bekend als de sterkste ter wereld, maar we blijven constant op zoek naar nieuw talent. Tarik is een naam die we nog misten."

Bij ONE Championship werd Khbabez alom gevreesd om zijn vechtstijl, voor zijn tegenstanders was het dan ook geen pretje met de topkickbokser in de ring te staan. Over zijn komst naar GLORY is hij duidelijk. “Ik kom niet om punten te scoren, ik kom om te winnen. Het wordt een ware oorlog en het maakt me niet uit wie er tegenover mij staat, Rico of Badr," zegt Khbabez.

Ik ben hongerig

Wel uit Khbabez zijn respect voor Badr, maar vindt het wel tijd dat deze ruimte gaat maken voor de jongere vechters. "Ik weet hij doet het voor iets, en ik ook maar ik ben net iets hongeriger. En ik ben een broodvechter en ik laat niemand mijn brood afpakken. "

Met de toevoeging van Khbabez lijkt het steeds duidelijker wat de koers is die GLORY aanhoudt. Met de recent aankoop van zwaargewichten lijkt de organisatie zwaar in te zetten op deze gewicht divisie. Wanneer Khbabez zijn debuut maakt bij GLORY en tegen wie is niet bekend.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws