TARIK KHBABEZ: ‘Ik kom voor Rico Verhoeven en Badr Hari’ – Vechtsport Info
Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / TARIK KHBABEZ: ‘Ik kom voor Rico Verhoeven en Badr Hari’

TARIK KHBABEZ: ‘Ik kom voor Rico Verhoeven en Badr Hari’

TARIK KHBABEZ: 'Ik kom voor Rico Verhoeven en Badr Hari'

Vrijdag maakte Glory Kickboxing bekend dat voormalige ONE Championship vechter Tarik Khbabez bij de organisatie heeft getekend.

Tarik Khbabez, die bekend staat als een harde knokker is een goede toevoeging voor de zwaargewicht divisie bij GLORY. Head of Talent van GLORY Robbie Timmers zegt over de aankoop van Khbabez: “Onze zwaargewicht divisie stond al bekend als de sterkste ter wereld, maar we blijven constant op zoek naar nieuw talent. Tarik is een naam die we nog misten.”

Bij ONE Championship werd Khbabez alom gevreesd om zijn vechtstijl, voor zijn tegenstanders was het dan ook geen pretje met de topkickbokser in de ring te staan. Over zijn komst naar GLORY is hij duidelijk. “Ik kom niet om punten te scoren, ik kom om te winnen. Het wordt een ware oorlog en het maakt me niet uit wie er tegenover mij staat, Rico of Badr,” zegt Khbabez.

Ik ben hongerig

Wel uit Khbabez zijn respect voor Badr, maar vindt het wel tijd dat deze ruimte gaat maken voor de jongere vechters. “Ik weet hij doet het voor iets, en ik ook maar ik ben net iets hongeriger. En ik ben een broodvechter en ik laat niemand mijn brood afpakken. “

Met de toevoeging van Khbabez lijkt het steeds duidelijker wat de koers is die GLORY aanhoudt. Met de recent aankoop van zwaargewichten lijkt de organisatie zwaar in te zetten op deze gewicht divisie. Wanneer Khbabez zijn debuut maakt bij GLORY en tegen wie is niet bekend.

Bekijk ook

BREAKING: Holyfield (58) maakt rentree tegen laatste tegenstander van Mike Tyson

Aanvankelijk zou Holyfield volgende maand tegen Mike Tyson vechten

Topvechter Silva over dood DMX: ‘ik ben er kapot van’

Anderson Silva, de UFC-legende raakte in de war na de dood van zijn vriend DMX

Viking scheids laat vechter vliegen door de UFC-kooi

Terwijl De Castro al buiten westen lag op het canvas en Danho leek de zaak verder af te willen maken

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page